Geplaatst in geluk, Healthy tips

Tips gezonder en gelukkiger leven in coronatijd

Hoe doe je dat? Gezonder en gelukkiger leven in tijden van corona? We hebben een aantal tips voor je verzameld! Sporten en events staan nu helaas op een laag pitje waardoor sportvoeding minder in de belangstelling staat, dat vinden wij ontzettend jammer! Want juist nu is sport en voeding zo belangrijk om je lekkerder in je vel te voelen. Check deze fijne tips om gezonder en gelukkiger te leven in coronatijd!

Bewegen is een must

Bewegen is een must, daar is geen twijfel over mogelijk. Nu de sportscholen dicht zijn, worden er veel creatieve alternatieven bedacht. Hardlopen, wandelen, mountainbiken in het bos, een parcourtje uitzetten in het park, online workouts in de woonkamer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij worden daar héél gelukkig van! Wist je al dat de stof endorfine vrijkomt in je lichaam tijdens het sporten? Endorfine zorgt voor een gelukkig en euforisch gevoel en vermindert pijn. Sporten wordt ook wel een natuurlijke feel good drug genoemd! Het is gezond én het maakt gelukkig. Dus let’s go!

gelukkiger-gezonder-leven-coronatijd-wandelen-puurvangeluk

Shake up your happiness

Shaken maar! Shakes kun je drinken vóór, tijdens en na het sporten, maar ook als tussendoortje. Je kunt kiezen uit diverse shakes en smaken ter aanvulling op je gezonde voedingspatroon. Ben jij op zoek naar een lekkere shake laag in calorieën om overtollige kilo’s kwijt te raken? Een shake die aansluit op jouw eiwitrijke dieet voor spieropbouw? Een glutenvrije of koolhydraatarme shake? Of een shake voor intermittent vasten? Bij Svensson Club vind je het allemaal! One shake a day keeps the doctor away.

Eet jezelf gezonder en gelukkiger

Sporten is 30% en voeding is 70%. Je kunt jezelf gelukkig eten met zoete lekkernijen, maar dat is vaak van korte duur en niet erg gezond. Kies voor een gezonde maaltijd en je kiest voor geluk op lange termijn! Koolhydraten zorgen ervoor dat je meer aankomt dan je eigenlijk zou willen. Koolhydraten vermijden is dan ook het beste wat je kunt doen als je graag wilt afvallen. Er zijn allerlei producten op de markt gebracht die koolhydraatarm zijn. Van eiwitbrood tot chocoladepudding, Griekse pasta, eiwitsoep en nog veel meer! Neem een kijkje in het maaltijden aanbod van Svensson Club!

Een extraatje doet wonderen

We zijn gek op extraatjes! Ieder extraatje voor je lichaam is goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vitamine C, D, B, Zink, Magnesium, Visolie en eiwitrepen. Met extra vitamines en mineralen kun jij jouw weerstand ondersteunen en verhogen, zeer belangrijk in deze tijd. Je kunt ook je energielevel verhogen en dat zorgt er tegelijkertijd voor dat je beter presteert. Daar worden we toch allemaal energieker en gelukkiger van!?

>>> Wat vond jij van deze tips gezonder en gelukkiger leven in coronatijd? Bekijk meer tips om jouw gezondheid op peil te houden <<<

Geef een reactie