Simpele tips om je badkamer een make-over te geven

Zeker nu we veel of meer thuis zijn, gaan we ons huis nog meer waarderen en stukje bij beetje ook aanpakken om er nog meer van te kunnen genieten. De badkamer is zo’n ruimte waarvan je denkt; dat komt wel, want dat kost tijd en geld om het aan te pakken. Maar niets is minder waar! Je kunt namelijk met deze simpele tips eenvoudig je badkamer een make-over geven. Zonder dat je tegels moet bikken en de boel moet slopen. Maak van je badkamer een heerlijke plek waar je nog meer tijd wilt spenderen om te relaxen en genieten. 

1. Heerlijke verzorgingsproducten 

Ben jij ook fan van heerlijke verzorgingsproducten? Leg ze niet langer in je badkamerkastje, maar zet ze leuk neer in je badkamer. Ze mogen gezien worden! Leg er een paar handdoekjes naast en zet er een plantje bij en je hebt gelijk een gezellig hoekje. Er zijn ontzettend veel mooie en vooral fijne producten te vinden die heerlijk zijn voor je lichaam en die je badkamer ook nog eens een echte spa/wellness look en beleving geven. 

2. Toffe accessoires 

Het is echt zo, met toffe accessoires kun je zoveel! Ook je badkamer pimpen en de sfeer geven die je graag wenst. Je kunt overal gave en hippe inspiratie vandaan halen en je badkamer een simpele update geven. Gebruik mooie glazen potten om je wattenschijfjes en -stokjes in te leggen, zet een grote rieten mand neer waar je je handdoeken in legt en een draadstaal mand waarin je wc rollen liggen. Hang een gouden spiegel aan de wand of werk met meerdere kleine spiegeltjes. Het zijn van die kleine dingen die echt een groot verschil maken. Vergeet ook vooral de romantische kaarsjes niet neer te zetten en af en toe aan te steken. 😉

3. Nieuwe douchecabine 

Mag het toch ietsje meer zijn? Dan kun je ook eenvoudig een nieuwe douchecabine maken met staalprofielen, zonder dat je direct moet gaan slopen. Kies voor toffe stalen antracietkleurige deuren en je maakt gelijk een statement in je badkamer. Heb je zelf geen idee waar je moet beginnen, maar heb je wel een handig familielid in de familie? Maak je ideeën bespreekbaar en ga samen aan de slag. Nog gezellig ook! 

4. Groene plantjes 

Wat een beetje groen al niet kan doen! Planten geven de ruimte meer sfeer en gezelligheid. Bovendien zuivert een plant de lucht, waardoor je een gezondere lucht en klimaat krijgt in je badkamer. Reden genoeg voor groene planten. Kies wel voor planten die ook in warme en vochtige ruimtes kunnen overleven en weinig zonlicht zien. Vooral tropische planten doen het goed in de badkamer. Gaat groen geluk niet overleven in je badkamer, dan kun je altijd nog kiezen voor de kunstplanten. Die zijn tegenwoordig bijna niet van echt te onderscheiden. En ze geven je badkamer direct een frisse en sfeervolle make-over. 

5. Saai wit plafond

Heb je een saai wit plafond waar je iets mee wilt doen? Je kunt het simpel upgraden met mooie vuren balken. Maak van een strak wit en saai plafond een sfeervol en karakteristiek plafond door er balken aan te bevestigen. Zo heb je direct een sfeervol geheel, zonder dat je de boel moet slopen. Ideaal! 

Zijn we nog handige en simpele tips vergeten, laat het ons weten! 

>>> Meer badkamer en interieur inspiratie? <<<

Simpele tips om je badkamer een make-over te geven

Eén reactie op “Simpele tips om je badkamer een make-over te geven”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d