Beauty

Schoonheid zit van binnen en buiten

Schoonheid zit van binnen en buiten. Ben je tevreden met de buitenkant dan voel je dat van binnen. Voel je je van binnen lekker … dan straal je dat uit aan de buitenkant. Om het stralen te bevorderen en te behouden zijn prettige schoonheidsproducten een aangename aanvulling op je huid. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De huid bevat, net als interne organen, verschillende gespecialiseerde cellen die samen een functie vervullen. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, zoals stof, uitlaatgassen, weersinvloeden, straling etc. Dat verdient natuurlijk de nodige aandacht en verzorging.

AloeVera_Face2

Huidverzorging is er voor;

♥ Het gezicht

♥ Het lichaam

Verzorging voor je gezicht

Om de huid van je gezicht te verzorgen is er als basis een goede reiniging nodig met zachte en milde producten. Het verwijdert vet en vuil van je gezicht zodat de dag- of nachtverzorging goed zijn werk kan doen. Milde gezichtsverzorging bestaat uit een melk of lotion voor het grondig reinigen van de huid en een tonic om achtergebleven vet- en vuilresten te verwijderen en de huid te verfrissen. Dagcrèmes verzorgen en beschermen de huid voor invloeden van buitenaf. Sommige dagcrèmes bevatten uv-filters om de huid te beschermen tegen uv-stralen. Een frisse gel of lotion is geschikt voor de normale tot vette huid en trekt snel in. De crèmes zijn vaak rijker van substantie en worden gebruikt voor een vochtarme en droge huid. Afhankelijk van de behoeften van de huid is er een passende crème, gel of lotion te vinden. De nachtcrème is voller en rijker van substantie. Een nachtcrème verzorgt, ontspant en hersteld de huid. Om de huid en jezelf eens lekker extra te verwennen is er een intensief hydraterend masker verkrijgbaar in de webshop. Voor een veeleisende huid met specifieke problemen zijn er tevens speciale producten verkrijgbaar.

Verzorging voor je lichaam

Om je lichaam optimaal te verzorgen zijn er diverse producten verkrijgbaar. Om te reinigen gebruik je een heerlijke douchegel of wascrème die mild en zacht voor de huid is. Na het reinigen verwen je je lichaam met een heerlijke verzorging zoals een bodymilk, crème of lotion. Het zorgt ervoor dat de huid ontspant, gehydrateerd wordt en niet uitdroogt. Een lotion is een luchtige substantie die snel in de huid trekt en geschikt is voor een normale huid. Een milk of een crème is rijker en vetter van substantie en meer geschikt voor een droge tot zeer droge huid. Ook voor de veeleisende probleemhuid zijn er diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar. Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Neem een kijkje in de shop

Wil je graag advies welke verzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen? Stuur vrijblijvend een mail naar Daniellevandevlag@gmail.com.

Trattamenti-per-la-pelle-LR-Health-Beauty-Systems

Geef een reactie