Geplaatst in baby, Kids

Scandinavisch design: Done by Deer

Maak kennis met het prachtige Deense merk Done by Deer! Dit hippe merk is ontworpen door de Deense Designer Helene Hjorth en heeft een super gaaf assortiment met Scandinavisch design. Unieke kleuren gecombineerd met vrolijk stoffen met grafische patronen. Een uitgebreide collectie baby- en kinderaccessoires voor zowel jongens als meisjes. Scandinavisch design: Done by Deer, een absolute must!

getimage.ashx-2

Stimuleert de ontwikkeling van het kind 

Het Deense merk Done by Deer staat bekend om zijn bijzonder mooie kinderkamer decoraties en speelgoed. Zachte pasteltinten, prachtig design en vooral veiligheid staan centraal voor dit Deense merk. Speelgoed, knuffeldoekjes en accessoires met duidelijke vormgeving is voor kinderen een feest van herkenning. De mooi afgewerkte details zorgen voor de nodige uitdaging, want baby’s en kinderen worden helemaal blij van deze hippe en trendy producten. Producten met een Scandinavische design dat functioneel is en tevens de zintuigen en de ontwikkeling van het kind stimuleert, wat wil je nog meer?

done by deer

Aan tafel!

Eten met je kleintje was nog nooit zo leuk met dit assortiment voor de kids, want aan tafel is gewoon een feestje! Bekertjes, bordjes, slabbetjes, bestek… alles om gezellig te tafelen. Kinderen zijn er dol op, maar ouders trouwens ook! De duidelijke tekeningen op het eetgerei is voor kinderen herkenbaar en de kleurtjes en motiefjes maken het totaalplaatje helemaal af! “Aan tafel!”

Voor de allerkleinsten 

Voor de allerkleinsten is er een complete lijn met speelgoed, knuffels, aankleedkussens, boxmobielen, maar ook beddengoed en ga zo maar door. Producten met een hoge kwaliteit die babyzacht aanvoelen en een hoog knuffelgehalte hebben. Je kan een complete baby- en kinderkamer inrichten met de 100% duurzame producten van Done by Deer en een sfeer creëren die jij wenst, want de variatie aan producten is eindeloos. Een merk dat absoluut niet mag ontbreken aan de kamer van je kindje. Kies voor kwaliteit, zachtheid en originaliteit met het Scandinavische design: Done by Deer!

>>> Meer Kids inspiratie <<<

getimage.ashx-4
Scandinavisch design: Done by Deer.

Geef een reactie