rondreis - kinderen - puurvangeluk
Kids, Lifestyle, travel

Rondreizen in een notendop met kinderen

Rondreizen met kinderen is een hele onderneming en tegelijkertijd super spannend! Kinderen zijn van nature ontdekkingsreizigers, nieuwsgierig en altijd in voor nieuwe avonturen. Betrek kinderen bij het rondreizen, bepaal samen het land, de route, ga op ontdekking en maak samen de mooiste herinneringen met rondreizen in een notendop.  We hebben de voordelen van rondreizen met kinderen voor je op een rijtje gezet.

Leer de cultuur kennen in een notendop

Wanneer je alle ‘ins en outs’ van je uitgekozen vakantieland wilt leren kennen, is het super gaaf om alle hotspots te bezoeken samen met je kinderen. Waar je in Italië met de beroemde gondels door de romantische grachten van Venetië vaart, beklim je in Oostenrijk de hoogste groene bergtoppen of bezoek je in Frankrijk de pittoreske dorpjes waar je de lekkerste ijsjes kunt eten? Of misschien wil je eens heel wat anders en ga je voor een mountainsafari in Schotland of wat dacht je van hiken in de ruige natuur van Scandinavië? Voor elke reislustige familie is er een passende rondreis.

rondreizen - metkinderen - puurvangeluk

Rondreizen met kinderen betekent verkennen en ontdekken

Of je nou gek bent op cultuur, natuur of juist toe bent aan een vakantie vol verrassingen? Tijdens deze prachtige rondreizen leer je samen met je gezin, binnen een paar weken, het land van jullie bestemming verkennen en ontdekken. De hoogtepunten worden tijdens deze rondreizen eruit gepikt. Inspirerend en interessant, voor zowel ouder als kind.

rondreizen -ontdekken - puurvangeluk

Waarom kies je voor een georganiseerde rondreis met kinderen

Rondreizen met kinderen is zoveel meer dan alleen vakantie vieren. Je komt op plekken die je zelf nooit bedacht had en maakt kennis met de lokale bevolking. Het is een hele belevenis, echt een groot avontuur om met je kinderen op een georganiseerde rondreis te gaan. We hebben een aantal voordelen voor je waarom georganiseerde rondreizen met kinderen zo fijn zijn.

 • Je vakantie zit boordevol verrassingen.
 • Alles is goed geregeld en uitgestippeld.
 • De tussentijdse reizen duren niet te lang.
 • Scheelt een hoop speurwerk naar echte hoogtepunten van een land.
 • Je ziet ontzettend veel van een land in korte tijd.
 • Je bezoekt de absolute highlights om een land goed te leren kennen.
 • Elke dag is anders, elke dag is verrassend!
 • Kinderen vinden het prachtig en hebben gelijk een mooie spreekbeurt als ze thuiskomen.
 • Je kunt kinderen, wanneer ze dat prettig vinden, precies vertellen wat er die dag/week op de planning staat.
 • Je krijgt geheimtips voor onderweg, door middel van je reisbescheiden en live tips voor onderweg door middel van WhatsApp. Super leuk!
 • Rondreizen met kinderen is zoveel meer dan alleen vakantie vieren, het is echt een ontdekkingsreis, samen genieten, beleven en herinneringen maken!
 • Kinderen blijven deze reizen altijd bij, jaren later hebben ze het er nog over! Hoe leuk is dat!?

Op naar een onvergetelijk avontuur!

Lees voor meer Travel inspiratie >>>

rondreis - kinderen - puurvangeluk
rondreis - kinderen - puurvangeluk
rondreizen - metkinderen - puurvangeluk

Geef een reactie