geschiedenis rondreizen - puur van geluk
Kids, Lifestyle, travel

Reis terug in de tijd met deze geschiedenis rondreizen

We gaan terug in de tijd! 2000 jaar terug om precies te zijn. Haal je harnas maar tevoorschijn en pak je zwaard. We reizen af naar de middeleeuwen en beleven de riddertijd opnieuw. Ben je meer nieuwsgierig naar de oude Romeinse tijd? Reis dan mee naar het Romeinse Rijk. Met deze geschiedenis rondreizen reizen we terug in de tijd en beleven we samen spannende avonturen! Reis terug in de tijd met deze geschiedenis rondreizen.

Romeinse rondreizen

Tijdens deze 18-daagse Romeinse rondreis volg je het spoor van de Romeinen en leer je in een korte tijd een groot deel van Italië kennen. Je vindt hier heel veel afwisselende gebieden. Prachtige hoge bergtoppen van Nationaal Park Grande Paradiso sieren de omgeving, breng een bezoek aan de cultuursteden Rome en Florence en neem een Romeinse duik in het Gardameer. Je rijdt over oude Romeinse wegen en per trein slinger je de prachtige Romeinse natuur door. Via WhatsApp krijg je leuke live-tips tussen de spannende ritjes door.

rondreizen - geschiedenis - puur van geluk

Achter het IJzeren Gordijn

Na de val van het IJzeren Gordijn is er bijzonder veel verandert in het voormalige Oost-Duitsland. En toch zijn er nog altijd hele mooie elementen bewaard gebleven en fascinerend om te zien. In Berlijn zijn de iconische d’Ampelmänchen’- het grappige ‘stoplichtmannetje’ nog te zien bijvoorbeeld. Deze rondreizen zijn zowel voor kinderen als voor ouders een super gave reis terug in de tijd. Je leert de Duitse geschiedenis op je duimpjes en op een kleurrijke manier kennen tijdens deze 10-daagse rondreis Oost-Duitsland. Er zijn prachtige natuurgebieden te bezichtigen waar je heerlijk kunt wandelen en mountainbiken. En vergeet het bruisende hart Berlijn niet! Daar vind je hele bijzondere schatten.

geschiedenis rondreizen - puur van geluk

Op bezoek bij de Vikingen

Durf jij op bezoek bij de Vikingen? Of misschien ben je zelf wel een echt Viking? Zijn jullie niet bang en deinzen jullie nergens voor terug? Dan is deze rondreis Seeland, Funen en Jutland op jullie lijf geschreven. Riddertje spelen in de kastelen van Funen? Leer boogschieten als een echte Viking in het Ribe VikingeCenter of maak een boottocht op een vikingschip in Roskilde. Een super gave rondreis die geschikt is voor Vikingen van alle leeftijden!

ridder - geschiedenis - reizen - puur van geluk

Strijden als echte ridders

Met deze 15-daagse familie rondreis in Midden- en Zuid-Frankrijk ga je terug naar vroeger. Verkleed je als een echte ridder, verdedig het kasteel en slaap in een boomhut. Trek je ridderpak maar aan en strijdt als een echte ridder! Bij Machines du Moyen-Age leren de kinderen hoe ze middeleeuwse steden moeten aanvallen, leren ze hoe ze moeten verdedigen, met de boog, katapult, kanon en meer! Deze afwisselende reis is voor echte stoere ridders die lef hebben. Durf jij het aan?

Meer Travel inspiratie >>> 

ridders - middeleeuwen - rondreizen - puur van geluk
Reis terug in de tijd met deze geschiedenis rondreizen.

Geef een reactie