Geplaatst in Slaapkamer

Pimp je interieur met kussensloop bedrukken

Met mooie kussens breng je al gauw een fijn sfeertje in je interieur of maak je een heerlijk plekje van je slaapkamer. Ook in de tuin zijn leuke kussentjes onmisbaar. Het vrolijkt gelijk de hele tuin op. Zeker wanneer je een kussensloop laat bedrukken met een mooie eigen gemaakte foto, tekst of logo. Zo heb je altijd een uniek exemplaar en daarmee een origineel interieur, slaapkamer of balkon/tuin. Een kussensloop bedrukken met tekst, foto of logo is dus super leuk en helemaal jij! Pimp je interieur met kussensloop bedrukken.

Pimp je interieur met kussens

Helemaal leuk wanneer je deze kussentjes geheel naar eigen wens kunt laten bedrukken. Soms ben je op zoek naar een leuk kussentje voor in de bank, voor op je bed of om een lekker plekje te creëren op je balkon of in je tuin. Maar juist op het moment dat je op zoek bent naar het perfecte kussentje, kun je het niet vinden. De kleur, het motiefje of de tekst is meestal net niet helemaal naar wens. Wanneer je zelf je eigen ontwerp bedenkt, een mooie quote of logo en deze laat bedrukken op een kussensloop is het helemaal wat jij in gedachten had. Pimp it up!

love-115878_960_720

Kussensloop bedrukken met tekst, logo of foto

Op zoek naar een leuk origineel cadeautje? Stop met zoeken! Een kussensloop bedrukken met tekst, logo of foto is super leuk en origineel. Geef een kussen met tekst, logo of foto bijvoorbeeld bij een geboorte van een baby als kraamcadeau. Of wat dacht je van een kussen wanneer iemand op zichzelf gaat wonen met een leuke spreuk, logo of foto van de familie. Zo heb je altijd een uniek aandenken. Wil je een kinderkamer, huiskamer of slaapkamer pimpen? Door enkel verandering van kussens door te voeren heb je direct een andere stijl in je kamer zonder dat je een hele investering en verandering moet doen. Kussenslopen bedrukken met tekst, logo of foto is leuk, origineel en budget-proef!

Tips voor het bedrukken van een kussensloop

Een kussensloop bedrukken is leuk werk. Je maakt altijd een uniek exemplaar. We hebben een aantal tips voor het stylen en bedrukken van kussenslopen.

  • Heb je een neutraal interieur, een effen kleurig bankstel of een basic balkon? Dan mag je knallen met kussens. Opvallende kleurtjes of een te gekke print… het mag!
  • Kies voor kleuren binnen een vast kleurenpalet of kies voor verschillende printjes met hetzelfde karakter. Dat geeft eenheid in de ruimte.
  • Hoe leuk is het als je een kussen bedrukt met je eigen foto, tekst of logo voor een persoonlijk tintje. Tevens super leuk om cadeau te geven.
  • De slaapkamers van de kinderen mogen knallen, de kleuren mogen sprekend zijn. Kinderen houden ervan! Nog leuker vinden ze het wanneer ze een speciaal moment of familiefoto op het kussen bedrukt is. Kids ♥ special moments!

Kijk hier voor meer gepersonaliseerde kussenslopen en andere gave items

Meer shop inspiratie >>>

hammock-2589814_960_720
pillow-2598517_960_720

Geef een reactie