Geplaatst in werkgeluk

Paper Time werkplanner, handig en overzichtelijk

Een must wanneer je een eigen bedrijf runt, een hobbyist bent of gewoon wanneer je op zoek bent naar een mooie overzichtelijke werkplanner. Deze prachtige werkplanner van Paper Time is handig en overzichtelijk. Ik ben fan! ♥

Niet-gebonden datumplanner

Eindelijk een planner die niet-datumgebonden is. Enne… hij is nog mooi ook! Een planner met inklikbare en navulbare pagina’s die je op elk gewenst moment kunt inklikken. Dagplanningen, agenda, to-do lijstjes, notitieruimte, social media planner, stickers en ga zo maar door. Allemaal zelf in te vullen met weeknummer en datum naar wens.

Offline structuur voor mijn online projecten

Eindelijk overzicht! Offline structuur voor mijn online projecten. Zo fijn! Ik mag namelijk nog altijd graag lekker krabbelen met pen en papier. De perfecte planner voor iedere vakidioot, maar ook voor de hobbyist een absolute must! Je kunt de planner zelfs perfect gebruiken wanneer je als gezin meer rust en planning nodig hebt. Door alles op te schrijven heb je binnen no-time de boel inzichtelijk.

papertime-werkplanner-planning-puurvangeluk

Plannen was nog nooit zo leuk

Een planning maken is soms best een gedoe en kost veel tijd. Hoe fijn is het dan dat je kunt plannen met een superfijne en mooie planner die overzichtelijk is? Een overzichtelijke planning is het halve werk en scheelt mij zo onwijs veel tijd en stress dat ik niet meer zonder kan. Planningen maken was nog nooit zo leuk!

Plan ook eens een blanco dag

Plan zo nu en dan ook eens een blanco dag in je drukke planning. Zo krijg je weer ruimte en energie om nieuwe plannen te maken en om de werkplanner van Paper Time te vullen natuurlijk. 😉

Nieuw jaar, vullen maar

Het voordeel van de werkplanner is dat hij heel handzaam en overzichtelijk is. Maar nog prettiger is dat deze werkplanner eenvoudig na te vullen is met hetgeen wat je nodig hebt. De navullingen zijn los verkrijgbaar, dus je hoeft niet gelijk een nieuwe planner aan te schaffen voor een nieuw jaar vol inspirerende plannen. Of je nu projectplanningen nodig hebt of notitievellen… het kan allemaal! De navullingen zijn eenvoudig te verwijderen en te verplaatsen. Ideaal!

papertime-navullingen-puurvangeluk

Voor- en nadelen Paper Time werkplanner

Ik heb al veel werkplanners gebruikt, maar deze spant toch echt de kroon. Ik zet de voor- en nadelen voor je op een rijtje waarom deze Paper Time werkplanner mijn favo tool is voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen:

  • De planner is overzichtelijk
  • Het heeft een handzaam formaat
  • Mooie kleur en een echte eyecatcher
  • Handig vakje voor je visitekaartjes
  • Stickers om belangrijke afspraken extra te markeren
  • Niet-datumgebonden, dus elk jaar te gebruiken
  • Gemakkelijk na te vullen met navullingen die los verkrijgbaar zijn
  • Social media planner waarin je alles overzichtelijk kunt invullen
  • Zowel privé als zakelijk te gebruiken

Nadelen

Ik heb eigenlijk weinig tot geen nadelen kunnen bespeuren, maar als ik er toch één moet noemen mag het formaat wat mij betreft een klein slagje groter. That’s it!

Origineel cadeau, geef een Paper Time werkplanner

Een super origineel cadeau, geef een Paper Time werkplanner aan iemand die een bedrijf gaat starten, aan een dierbare die structuur en een goede planning wel kan gebruiken of geef hem gewoon jezelf cadeau. 😉 Het is een absolute musthave voor iedereen die houdt van mooie plannen maken en vooral voor mensen die nog altijd houden van schrijven met pen en papier. ♥

>>> Meer inspiratie >>>

papertime-werkplanner-planner-puurvangeluk
papertime-werkplanner-agenda-puurvangeluk

Een gedachte over “Paper Time werkplanner, handig en overzichtelijk

Geef een reactie