Kids, Lifestyle

NOESST … je bent geweldig!

NOESST … een webwinkel met steigerhouten meubels en accessoires op maat en met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een uniek NOESST exemplaar in huis of in je tuin. Ze maken gebruik van A-kwaliteit steigerhout. NOESST zorgt ervoor dat (bijna) alle meubels en accessoires worden geschuurd en gemonteerd. Ideaal, geen bouwpakket die in elkaar gezet moet worden, je kan direct gebruik maken en genieten van je unieke NOESST item.

Onze kinderen mochten het super leuke kinderkeukentje van NOESST testen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf super enthousiast was toen het keukentje binnenkwam, gemonteerd en al! Was dat effe leuk, kon ik zelf eerst even alles op m’n gemak bekijken voordat de kids van school kwamen. Het is echt een geweldig keukentje! Wij gebruiken hem in de tuin maar hij is natuurlijk ook erg leuk in de speel- of slaapkamer.  De afwerking van het robuuste keukentje is perfect voor elkaar en aan elk detail is gedacht. Het oventje en koperen kraantje zijn helemaal het einde. Het kinderkeukentje van NOESST is verkrijgbaar in 3 soorten hout; blank, old look en gerookt. Wij hebben de gerookte variant en is voorzien van een uitgesneden stoere ster. Het kinderkeukentje is ook verkrijgbaar met schattig hartje en in diverse maten verkrijgbaar. Je kan hem zelfs laten impregneren voor optimaal behoud van het keukentje.

Wij zijn super blij met dit leuke speelkeukentje, het zorgt voor urenlang speelplezier en is tevens een echte eyecatcher in de tuin. Bedankt NOESST!!

unnamed-14

Geef een reactie