Foodies, hotspot, Kids, Lifestyle

Natuurlijk Eigenwijs

We hebben weer een bijzonder pareltje gespot… Natuurlijk Eigenwijs! Eigenaresse Tamara laat je kennis maken met haar geweldige lekkernijen, bereid op haar eigen wijze en natuurlijke manier. Geniet verantwoord en zonder enig schuldgevoel van de lekkerste cupcakes, wafels, cakepops, taarten en meer!

We zijn met z’n allen tegenwoordig steeds meer bewust van gezonde voeding. We laten het liefst al die geraffineerde suikers, kunstmatige smaakstoffen en andere ongezonde voedingsstoffen achterwege maar het blijft af en toe toch heerlijk om te snoepen. Tamara weet daar wel raad mee en maakt snoepen gezonder en nog lekkerder. Na een periode van uitproberen, mislukte baksels, proeven, testen en weer bakken is het gelukt de meest fantastische baksels te bereiden met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Je weet niet wat je proeft!!

Neem een kijkje tussen al die prachtige smaakvolle gebakjes en taarten, laat je betoveren! Natuurlijk Eigenwijs is vaak te vinden op festivals, feestjes en evenementen met de super gave Foodtruck om gasten te verleiden met heerlijke zoete versnaperingen. Er is zelfs gelegenheid de Foodtruck te huren mocht je dat willen. Natuurlijk Eigewijs verzorgt lekkernijen voor een verjaardag, kinderfeestje, bedrijfsfeest of high tea! Niks is Tamara te gek en in overleg is er ontzettend veel mogelijk! Ook voor leuke foodcadeautjes in de vorm van browniemix-potten of DIY-koekjesmixen kan je hier terecht. Super leuk en origineel! Natuurlijk Eigenwijs wil zich verder ontwikkelen en (h)eerlijke Italiaanse pastagerechten gaan verkopen! Wij zeggen absoluut “DOEN!” Mmm … kan niet wachten!

Neem een kijkje bij Natuurlijk Eigenwijs … om van te watertanden!!

cupcake-natuurlijkeigenwijs-puurvangeluk

taart-natuurlijkeigenwijs-puurvangeluk

13227398_897037907108669_283365731446321888_o

natuurlijkeigenwijs-foodblog-puurvangeluk

Geef een reactie