Kids, Lifestyle

School … een nieuwe fase breekt aan

Je kleintje wordt 4 jaar, super leuk natuurlijk maar ook best wel een dingetje! Het grote loslaten, het begint nu echt! Er breekt een nieuwe fase aan. Spannend voor je kind maar ook enorm spannend voor jou. Niet meer elke dag lekker keuvelen in de ochtend, niet meer hele dagen plannen maken zoals jij ze graag wenst en niet meer dat kleine lieverdje dat hele dagen gezellig door je huis drentelt. De harde werkelijkheid is aangebroken. De wekker zetten, lunchtrommeltjes in orde maken en hop hop … het gesjees kan beginnen! Elke dag weer!

Tijd voor moeders wanneer de kinderen naar school gaan 

Toch is het een fase die erbij hoort en waar we allemaal best wel aan kunnen wennen. Soms snel, soms duurt het heel lang! Het heeft ook zo z’n voordelen. Beetje me-time voor jezelf is wat er tegenover staat. Even de stad in om lekker te kunnen shoppen (VOOR JEZELF), op je gemak boodschapjes doen zonder dat je mini een toetje in de handen heeft wat hij of zijn MOET hebben want anders wordt het brullen (dan wordt het maar brullen). Gezellig een kop koffie drinken met je vriendin en eindeloze gesprekken voeren zonder dat je hummeltje er tussendoor tettert en volledig mama’s aandacht opeist. Dat dus!

Naar school gaan wordt nog leuker 

Dat het allemaal even wennen en spannend is, is echt niet zo gek. In het begin heeft het gevoel van leegte de overhand. Over een paar weken weet je niet beter meer. Ouders van Nu heeft een aantal leuke tips en adviezen voor je om de schoolfase nog leuker te maken. Vraag gratis de Ouders van Nu schooltas aan en ontvang een leuke tas met informatie over de nieuwe schoolfase van je zoon of dochter, leuke tijdschriften, kortingsbonnen en een cadeautje voor je kleintje. Zo wordt naar school gaan nog leuker!

Good Luck!

jsxujnb2u9vo-2

green-1738220_960_720

Geef een reactie