Beauty, Health, Lifestyle

Minder stress, meer energie

Stress … we hebben er allemaal wel eens mee te maken of gehad. In drukke tijden, spannende tijden en sommige mensen zelfs dagelijks. Stress is een vorm van spanning. Soms hebben we stress nodig om goed te kunnen functioneren, dan is er sprake van een gezonde spanning. Als stress als negatief wordt ervaren dan is het vaak minder leuk. Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten, denk aan verkramping van de spieren, buikpijn, hoofdpijn, huiduitslag, lusteloosheid, slaapproblemen, concentratieproblemen etc.

Negatieve stress 

Om negatieve stress om te zetten in iets positiefs is natuurlijk verandering nodig. Pak het probleem aan waardoor de stress ontstaat maar zoek het ook in voeding, lichaamsbeweging, een andere mindset etc. Een voedingssupplement is een perfecte aanvulling en ondersteuning maar is geen vervanger voor een gezonde leefstijl.

80955-80_lens

Oxidatieve Stress 

Mind Master is een uniek product dat volledig gewijd is aan het thema “stress”. Het is afkomstig uit Duitsland waar de hoogste kwaliteitseisen worden gesteld aan Health producten. Mind Master vermindert niet alleen de gevolgen van stress, maar verhoogt tevens de lichamelijke en geestelijke kracht. Dat moeten we hebben! Het beschermt het lichaam en de lichaamscellen tegen oxidatieve stress – dus tegen een teveel aan gevaarlijke vrije radicalen, die bij stress in hogere hoeveelheden ontstaan.

town-sign-1148092_960_720

Hoe werkt Mindmaster?

Lichamelijke stress wordt minder doordat anti-oxidanten (resveratrol, groene thee, vitamine E en seleen) vrije radicalen werkzaam neutraliseren. Gelijktijdig wordt het mentale en lichamelijke energielevel door speciaal op elkaar afgestemde microvoedingsstoffen (vitamine B1, B9, B12, choline, ijzer, co-enzym Q10n en L-caritine) ondersteund. Een bron van vitamines en mineralen.

Mind Master hoef je maar eenmaal per dag na de maaltijd in te nemen. Een regelmatige inname over een lagere periode is aan te raden. Dat zorgt voor optimale werking. De handige 500 ml fles is voldoende voor 6 dagen bij de aanbevolen dosis van 80 ml.

Mindmaster bevordert een gezonde nachtrust 

Het geeft niet alleen positieve energie, het bevordert tevens een gezonde nachtrust waardoor je beter slaapt en uitgeruster wakker wordt. Mind Master werkt stressverminderend en prestatieverhogend. Ik gebruik Mind Master op momenten dat ik druk ben, mijn concentratie een boost kan gebruiken en me fitter wil voelen. Soms is een kuurtje van een aantal weken al voldoende maar het mag ook alle dagen gebruikt worden.

Mind Master is er voor iedereen die optimaal wil genieten!

https://youtu.be/LQoKQpc5t8c

 

running-573762_960_720

Mind-master-fles

 

 

 

Geef een reactie