Geplaatst in Fashion, inspiratie, Kids, Lifestyle, Musthaves

Mim-Pi zomercollectie 2019 voor meiden

We hebben een superleuke, hippe en vooral lieve zomercollectie voor meiden gespot, Mim-Pi it is!!! ♥ Zachte stoffen, vrolijke kleurtjes en hippe printjes… deze zomercollectie 2019 voor meiden bruist van energie! De vogels beginnen weer te fluiten, het zonnetje laat zich regelmatig zien, dus laat de zomer maar komen met deze Mim-Pi zomercollectie 2019 voor meiden.

mimpi-zomercollectie-2019-puurvangeluk

Zomercollectie voor meiden

Meiden houden van vrolijke kleurtjes, fijne stoffen en hippe details. Komt dat even heel mooi uit, want Mim-Pi staat deze zomer in het teken van kleurexplosies waar je u tegen zegt. Ook bij deze zomercollectie voor meiden is weer goed gelet op mooie kleuren, motieven en prachtige details! Roze jurkjes voorzien van te gekke geborduurde elementen, blauwe tunieken met sprankelende glitter details en supergave all-over rokjes. Hier willen alle meiden toch in gezien worden!

blouse-rok-roze-jurk-mimpi-zomercollectie-2019-puurvangeluk

Feestje om aan te trekken

Wanneer je aan Mim-Pi denkt, denk je aan duurzame, vrolijke, kleurrijke meisjeskleding waar veel handwerk in zit en waar vooral op detail is gelet. Voor de Mim-Pi zomercollectie 2019 geldt dat idem dito! Elk fashion item van deze fijne zomercollectie is gewoon een feestje om aan te trekken. Voor een bruiloft, verjaardagsfeestje, maar ook om gewoon alle dagen in gezien te worden. Het is immers elke dag feest met Mim-Pi!

Meiden houden van roze jurkjes

Meiden zijn gek op roze jurkjes, komt dat even mooi uit, want de zomercollectie barst van de schattige jurkjes. Maar Mim-Pi heeft meer! Rokjes, schoenen, leggings, sokken, tunieken en ga zo maar door. Allemaal even kleurrijk, mooi en bijzonder! Wat ook heel mooi en bijzonder is, is dat Mim-Pi het van groot belang vindt dat de kleding onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt. Dat geeft toch wel een extra fijn tintje en maakt het dragen nog prettiger!

Haal de zomer in huis met Mim-Pi

Vrolijke tinten zorgen ervoor dat je de zomer nu al in huis kunt halen. Met deze  gekleurde zomercollectie krijgen wij echt zin in de zomer! Deze zomerse kleurtjes doen ons denken aan de zee. De wind in je haren, je mooiste jurkje aan en lekker flaneren over het zandstrand met een ijsje in je hand. Alle kleding van Mim-Pi is uitgevoerd in zachte draagbare stoffen die jouw meisje het liefst elke dag wil dragen.

roze-jurkje-zomercollectie-2019-mimpi-puurvangeluk

Mim-Pi specials

Mim-Pi zou Mim-Pi niet zijn als ze geen speciale items hebben om je leven meer kleur te geven. In de webshop vind je diverse specials, unieke items om je outfit mee te pimpen, je haren te versieren, de sleutelhanger van je fiets te verfraaien en om een vrolijk en origineel cadeautje te scoren. De rugzak en handdoek met poezen erop zijn ontworpen door Fiona Hewit. Met recht specials, allemaal even kleurrijk, bijzonder en mooi! We ♥ Mim-Pi!

mimpi-meisjeskleding-zomercollectie-2019-puurvangeluk
blauwe-roze-jurkjes-mimpi-puurvangeluk
witte-jurkjes-mimpi-puurvangeluk
rok-blouse-trui-mimpi-puurvangeluk
roze-jurk-mimpi-puurvangeluk
blauwe-rok-mimpi-puurvangeluk
roze-jurkjes-MimPi-puurvangeluk
badlaken-strandlaken-mimpi-puurvangeluk
Mim-Pi zomercollectie 2019 voor meiden

7 gedachten over “Mim-Pi zomercollectie 2019 voor meiden

Geef een reactie