Lifestyle

Flying Tiger Apeldoorn

Ohh yeahhh … Apeldoorn is weer een pareltje rijker in de binnenstad, genaamd Flying Tiger. Flying Tiger verkoopt producten op het gebied van wonen, verzorging, speelgoed, kantoor en meer. De artikelen komen rechtstreeks uit Denemarken en Flying Tiger heeft een eigen team van designers die zorgen voor prachtige ontwerpen, the looks en het eindresultaat.

In 1995 is Flying Tiger ontstaan in Kopenhagen. Vanwege het enorme succes maakt Flying Tiger een snelle groei door. De winkelketen is gevestigd in 28 landen en telt meer dan 620 winkels en er komen er alleen nog maar meer winkels bij. In Europa, Japan en zelfs de Verenigde Staten. Het assortiment van Flying Tiger wisselt dagelijks zodat er altijd een unieke en afwisselende collectie te vinden is. In 2008 is het eerste filiaal in Nederland geopend, Arnhem stond als eerste op de kaart, anno 2016 is Flying Tiger ook vertegenwoordigt in Apeldoorn. Jihoeee …

flying-tiger-accessoires-puurvangeluk

Shop till you drop bij Flying Tiger

Je kan naar hartenlust shoppen in deze geweldige Deense winkel. Je vindt er hippe, trendy en praktische items en voor ieder budget toegankelijk. Van woondecoraties, kantoorartikelen, speelgoed tot aan huishoudelijke producten, zonnebrillen, accessoires en meer. Van kleurrijke accessoires tot black & white items! Teveel om op te noemen gewoon! Organiseer je een leuk feestje of een gezellige bbq, dan vind je bij Flying Tiger alles om er een knalfuif van te maken. Flying Tiger besteed ook aandacht aan diverse thema campagnes. Zo is momenteel het thema “Flamingo’s” actueel. Kussentjes, lampjes, klokken, opbergdozen, speelgoed en ga zo maar door. Allemaal in de hippe zomerse flamingo trend. Als je hier niet vrolijk van wordt!

Neem een kijkje in één van de Flying Tiger winkels bij jou in de buurt en shop till you drop!!

flyingtiger-winkel-puurvangeluk