Geplaatst in inspiratie, Kids, Lifestyle, Musthaves, review

Life is a party

Life is a party… geef je feestje kleur. Maar niet zonder de LED foam sticks. Concert, festival, bruiloft, bedrijfsevenement of sportwedstrijd? De LED foam sticks mogen hierbij zeker niet ontbreken, want laten we eerlijk zijn, het ziet er onwijs tof uit met al die gekleurde lampjes die meedansen op het concert van Nielson, Marco Borsato of de bruiloft van Tim en Joyce. 😉

LED foam sticks bedrukken

Nee, zonder gekheid, je kunt de LED foam sticks bedrukken met bijvoorbeeld ‘just married’ of ‘Mr and Mrs’. Ook leuk voor het jaarlijkse bedrijfsfeestje om de motiverende quote ‘work harder’ in te zetten. Alleen als je collega’s daar de grap van in kunnen zien natuurlijk. Anders kun je misschien beter kiezen voor ‘keep going’ of gewoon op safe; het logo van het bedrijf. Wanneer je de sticks bedrukt met het logo kun je ze ook gebruiken voor commerciële doeleinden. Een promotieartikel dat men niet snel zal vergeten, precies wat we willen binnen de marketingwereld. 😉 

Festival item

Ook tijdens de tofste festivals zoals Amsterdam Open Air, Tik Tak, Zand en The Flying Dutch komen de LED foam sticks voorbij en dat snappen wij maar al te goed! Een hot item die iedere festival-lover van je wil lenen. Naast het feit dat je ineens reuze populair en geliefd bent met een foam stick, is het ook wel efficiënt voor in de donkere diksies en bovenal dé gadget voor die gezellige sfeer. Oh ja, de batterij gaat 5 tot 8 uur mee, dus je bent de hele avond voorzien van een sfeervol lichtje.

led-foam-sticks
Life is a party… geef je feestje kleur

Geef kleur aan het feestje

De foam sticks zijn gemaakt van zacht foam waardoor ze veilig en licht zijn. Echt licht. Snap je ‘m? Flauw. Bovendien beschikken de sticks over het CE-keurmerk. De sticks hebben diverse lichtstanden die te bedienen zijn door middel van een handig knopje aan de onderzijde van de stick. De LED foam sticks zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, de groene en rode variant zijn ook verkrijgbaar met een continue lichtstand. Een superleuke gadget voor ieder feestje!

Mocht ooit de full moon party vanuit Thailand overwaaien naar Nederland, dan zijn wij er in ieder geval helemaal klaar voor! Life is a party… geef je feestje kleur!

Color the world op, get yours now!

Meer festival/party inspiratie  <<<

IMG-1606
Life is a party… geef je feestje kleur

Geef een reactie