Leuke weetjes over de man

Mannen… waar zijn we zonder hen!? Een belangrijke steunpilaar, een rots in de branding en de man die op zondag het vlees snijdt! De mannen zijn onmisbaar in de familie, ze zijn zichzelf en soms nog even kind. Maar man man man, wat houden we toch van ze. We hebben een paar leuke weetjes over de man voor je.

Ze zeggen dat vrouwen veel kletsen en kibbelen…

Totdat je binnenkomt in een kantine vol mannen, dan weet je niet wat je hoort! Allemachtig wat een kippenhok! Mannen… wat zijn ze er goed in!

Mannen kunnen beter autorijden dan vrouwen

Daar heb ik soms mijn twijfels over, maar het schijnt toch echt zo te zijn dat mannen beter kunnen autorijden. Ze hebben beter inzicht. Ik vraag me alleen wel af waarom mannen beter zijn in bekeuringen krijgen dan vrouwen. 😉

Overhemden maken de man

Jaaa… de mannen zien er graag puik uit in een mooi overhemd maar o wee als ze het ding zelf moeten strijken!

Ze zijn niet gek op zoetsappige soapseries… 

Maar vraag je ze wie bij wie hoort, dan weten ze zonder na te denken de koppeltjes bij elkaar te noemen.

Waarom mannen vaak zwarte sokken dragen

Zwart staat voor autoriteit, macht en mysterie. Zwarte sokken worden als stijlvol en tijdloos beschouwd. Het schijnt zelfs dat mannen op hun eerste date vaak zwarte sokken dragen.

Zitten op het toilet is een dingetje

Ze zullen het niet snel toegeven en vinden het eerder iets voor mietjes… zitten op het toilet. Echt niet mannelijk hoor, maar stiekem vinden ze het toch wel fijn om te zitten.

Ze zitten in je make-up tasje 

Is je foundation of concealer sneller op? Mister Handsome is de schuldige! Uit onderzoek is gebleken dat 11% van de mannen weleens foundation of concealer gebruikt van zijn vrouw/vriendin. IJdeltuiten! Maar we vinden het ook helemaal niet erg als mannen tijd besteden aan uiterlijke verzorging.

Mannen… wat zijn ze ontzettend sportief

Ja… als er vrouwelijk schoon in de buurt is, dan zijn ze ineens super sportief! 😉 Dus dames met z’n allen massaal naar de sportschool, dan krijgen we allemaal een afgetrainde kerel inclusief wasbord.

Mannen zijn niet van de details 

Een man wil doelgericht vertellen, het hoofdzakelijke. That’s it! Geen details, geen gezever en gedraai… gewoon to the point!

♥ Mannen… wat zijn we toch gek met jullie! ♥

>>> Meer Mannen inspiratie <<<

adult-1854191_960_720
suit-1971670_960_720
Leuke weetjes over de man.

Eén reactie op “Leuke weetjes over de man”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d