Geplaatst in interieur, woonkamer

Lease Je Meubels, heb jij er al wel eens van gehoord?

Meubels leasen, kan dat? Ja dat kan zeker! Je zou het niet direct bedenken en het klinkt misschien wat gek en onwennig, maar het kan echt! Maar wanneer kies je voor het leasen van meubels en welke meubels kun je allemaal leasen? We gaan je vertellen hoe het werkt met Lease Je Meubels.

Wanneer kies je voor het Leasen van Meubels 

Je kunt diverse redenen bedenken om te kiezen voor het leasen van je nieuwe meubels. Misschien wil je je huis verkopen en je huis goed inrichten met nieuwe meubels om een goed beeld te creëren en vervolgens deze nieuwe meubels meenemen naar je nieuwe woning. Of ben je zelf gewoon snel op je meubels uitgekeken en wil je elke 5 jaar een compleet ander interieur en een andere stijl neerzetten in je huis? Dan ben je bij Leasejemeubels.nl aan het juiste adres. De meubels worden met de hand op maat gemaakt, dus je hebt altijd een uniek item in huis. 

LJM_Shoot4

Trendy en duurzame meubels

Tegenwoordig kun je alle hippe interieurtrends niet bijhouden en is het ook niet mogelijk en nodig elke keer wat anders aan te schaffen natuurlijk. Bij Leasejemeubels.nl lease je jouw favoriete meubels voor 5 jaar voor een vast laag maandbedrag (zonder BKR-registratie). Je hoeft dus geen grote investering te doen. Na de periode van 5 jaar kun je ervoor kiezen om een ander product uit te zoeken en deze gratis te laten omruilen. Je kunt een trendy bankstel leasen, maar ook een comfortabele boxspring behoort tot de mogelijkheid. De meubels die na 5 jaar weer terugkomen van klanten, worden aan een goed doel geschonken of wanneer nodig professioneel gerecycled. Deze meubels krijgen zo dus een tweede leven. Dus je draagt tevens je steentje bij aan een duurzame leefstijl.

banl0030_mobile_jeep_cinnamon_94_2

Interieur van deze tijd

Het lease assortiment van Leasejemeubels.nl is verrassend en uitgebreid! Van industrieel design tot Scandinavische look en meer. Er is altijd iets te vinden wat bij jouw stijl en wensen past. Je vindt diverse soorten, maten en designs. Interieur van deze tijd! Creëer je eigen persoonlijke stijl door zelf de opstelling, kleur en stof te kiezen. De meubels worden gratis bij je thuisbezorgd, ze worden op de juiste plek gezet en gemonteerd en gesteld. Ideaal!

Meer interieur inspiratie >>>

89091643_210302113713236_7720548093627727872_o
89769128_210309400379174_6253772708564172800_o

Geef een reactie