Geplaatst in keuken

Kookboek Relax Mama in de keuken

Je kent het vast wel, je hebt de hele dag gewerkt of bent de hele dag in de weer geweest met de kinderen. Erg leuk natuurlijk maar soms ook best vermoeiend, toch moet er rond etenstijd weer een verse dampende massa op tafel pronken. KAK! Daar heb je de energie niet meer voor of je bent in plaats van kok, scheidsrechter of politieagente geworden. Eind van de dag is HEL! En dan heb ik het nog niet eens over het dagelijks gezeur wat er gegeten moet worden. ,,Bah, zitten stukjes in” of ,,Dat lust ik niet!!!” Grrrr…

MAAR … er is een lichtpuntje aan de horizon. Elsbeth Teeling, van Club van Relaxte Moeders zorgt ervoor dat kinderen smullen van lekkers dat ze nog nooit gegeten hebben. Kookboek Relax Mama in de keuken is een must voor iedere mama. Kinderen eten met handen en voeten zodat ze daarna linea recta upstairs kunnen. Komt het allemaal toch nog goed moeders. Relax Mama!

relax-mama-kookboek-puurvangeluk

Kookboek met succesrecepten van moeders voor moeders

Bij dit ‘lekkere’ kookboek met succesrecepten liep het water mij meteen in de mond. Hmmm … kip ketjap met sinaasappel, Spaanse aardappels met spiegeleitjes, andijvie uit de oven en ga zo maar door. Voor mij klinkt dit magnifiek, de kinderen verklaren mij voor gek, vrees ik. Ik ga deze lekkernijen bereiden onder het genot van een goed glas wijn, vergezeld met mijn politiepet en fluitje! ,,Stop, laat elkaar met rust, zit niet aan elkaar en doe nou rustig!” Ik gooi er nog een flinke slok wijn in (niet in het gerecht hoor, althans… ), roer in de pruttelende pannetjes en proef zo nu en dan even van het lekkere gerecht tussen het gedrein en gekibbel door. En weet je wat zo fijn is? Deze succesrecepten zijn geschreven door moeders die weten hoe het ‘eind-van-de-dag-ik-ben-moe-lees-KAPOT-gevoel’ ook echt voelt. Niks geen moeilijk gedoe, maar gewoon lekker makkelijk en in een handomdraai een fatsoenlijke maaltijd in elkaar flansen. “AAN TAFEL!”

relax-mama-kookboek-puurvangeluk

Kookboek met overzichtelijke weekmenu’s

Ik leef van dag tot dag. Het woord planning krijgt met kinderen meestal toch een compleet andere uitwerking dan de bedoeling was. Maar op het gebied van boodschappen doen en eten koken klinkt het ineens bijzonder aantrekkelijk. Niet elke dag naar de supermarkt hoeven crossen en een half uur met jankende kids aan je benen boodschappen doen om vervolgens te vergeten waar je juist voor kwam. Die planning is ineens zo gek nog niet! Kun je de kinderen ook vast mededelen dat er morgen spruiten op het menu staan, zodat ze vast in de zeur-modus kunnen. Scheelt morgen weer een hoop ellende!

Relax Mama in de keuken kookboek boordevol inspiratie

Hij is lekker, hij is leuk! Het Relax Mama in de keuken kookboek. Het zit boordevol inspiratie en lekkere recepten die je gemakkelijk zelf kunt maken, of samen met je kids natuurlijk. Zo wordt niet alleen het eten een feestje, ook de bereiding brengt positiviteit met zich mee. Dat kan immers elke moeder wel gebruiken na een lange dag. In het Relax Mama kookboek staan niet alleen recepten, maar ook complete weekmenu’s, leuke interviews met deskundigen, columns, tips, adviezen, kanskaarten en een bingo. Als dat geen feestje wordt!

>>> Meer boekentips <<<

>>> Meer Food inspiratie <<<

kookboek-relax-mama-puurvangeluk
Relax-Mama-kookboek-puurvangeluk

Geef een reactie