Geplaatst in uittips, Uittips Nederland

Zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Het zijn weer de Jul & Julia zomerweken- en avonden bij Kinderpretpark Julianatoren. De komende weken staat het pretpark in het teken van zomerse gezelligheid! Kom naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ en geniet van het ultieme vakantiegevoel. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Als dat niet lekker zomers klinkt! Kom genieten tijdens de zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn.

Elke ochtend openingsshow

Elke ochtend wordt er geopend met een spetterende openingsshow met Jul en/of Julia. Wil je dit gezellige spektakel zien? Kom dan lekker op tijd (check de website voor de tijden) naar het pretpark en geniet van de show met de muizenvriendjes, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en de rest van de helden.

Wild-West-Show-Julianatoren-PuurvanGeluk

Jul & Julia en de Reis om de Wereld

De theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, is superleuk en mag je niet missen.  Jul & Julia gaan samen met Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. Helaas niet om vakantie te vieren, de boeven zijn er namelijk weer. Ze hebben weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Hellup…!!! Kom, als je durft, de muizenvriendjes helpen om de boeven te pakken te krijgen!

Reis-Om-De-Wereld-8

Nog veel meer leuks te zien en te ontdekken bij de Julianatoren

Er is nog veel meer leuks te zien en te ontdekken bij Kinderpretpark Julianatoren. Zo is er de Limbo Show van Meneer Kaasschaaf, Mevrouw Suikerspin organiseert een Mexicaanse Dansshow, je kunt een kijkje nemen bij Jul’s Wild West Show en Cas de Ranger neemt je mee op een supertof avontuur.

Misschien kun je samen met je favo held op de foto of wat dacht je van griezelen in het spookhuis, een ritje in de achtbaan, een helikoptervlucht over het park of een rondje op de paardjes? Beleef zomerse gezelligheid tijdens mooie evenementen op het park. Alle evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen en parkeren is gratis. Kom je ook genieten tijdens de zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren?

Meer uittips <<<

halloween-pretpark-julianatoren-puurvangeluk
kinderpretpark-julianatoren-halloween-puurvangeluk
julianatoren - uitkijktoren
Kinderpretpark-Julianatoren-leuk-dagje-uit-voor-kinderen-puurvangeluk
Zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn.

Een gedachte over “Zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Geef een reactie