Geplaatst in kerst, uittips, Uittips Nederland

Kerst vier je bij Multi-activiteitencentrum Bussloo

Kerst vier je op Bussloo: Gedurende de kerstvakantie elke dag onbeperkt genieten van activiteiten bij Multi-activiteitencentrum Bussloo! Hoe leuk is dat!? De tijd van feestvreugde is daar! Donkere dagen gevuld met kerstverlichting, heerlijke versnaperingen en dat oh zo welkome beetje extra quality time waar iedereen naar uitkijkt aan het einde van het jaar. En die quality time kan perfect en op zeer unieke wijze ingevuld worden bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Meer dan 15 in- en outdoor activiteiten

Met inmiddels meer dan 15 in- en outdoor activiteiten zoals Lasergame (zowel in de Lasergameruimte vol met special effects als outdoor), Escape Rooms, Minigolf USA, Pitch&Putt, Escape Game, Elektrische Step Tours en Voetgolf, is de van oudsher Pitch&Putt baan inmiddels uitgegroeid tot een groots entertainmentcentrum waar je compleet verzorgde topdagen kunt beleven.

Van gezinsuitje tot bedrijfsevenement

De ruim opgezette locatie biedt plaats voor bedrijfsevenementen en teamuitjes, maar ook voor een gezellige familiedag of een gezinsuitje is de sfeervolle locatie aan het strand een heerlijke omgeving om te vertoeven. En in de zomer is een verfrissende duik in het meer van Bussloo, op nog geen 50 meter afstand van het terras van Multi-activiteitencentrum Bussloo, natuurlijk een prima optie!

Multi-activiteitencentrum Bussloo-puurvangeluk

Onbeperkt genieten van activiteiten in de kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie kun je elke dag onbeperkt genieten van Lasergame, Pitch&Putt, Voetgolf, Minigolf USA en de nieuwste activiteit in parcoursvorm: Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Een heerlijk dagje uit vol met zeer diverse activiteiten voor één totaalprijs. Voor wie eens iets anders wil dan de dierentuin of een indoor speelparadijs, is dit een echte aanrader!

Horeca aanbod

Lekker even bijkletsen en ontspannen tussen de activiteiten door kan in de sfeervolle Finse blokhut welke voor de gelegenheid volledig in kerstsferen is gebracht. Lekker genieten van een warme chocomel met slagroom bij de kerstboom is dus een goede optie.

Op het overdekte, verwarmde terras met uitzicht over het mooie meer van Bussloo is het winters genieten deze vakantie. De menukaart biedt heerlijke tussendoortjes of een lekker lunch. Voor ieder wat wils!

Minigolf-kerst-vieren-bussloo-puurvangeluk

Tijdens de Kerstvakantie elke dag geopend vanaf 11.00 uur

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo is tijdens de kerstvakantie (m.u.v. Oud- en Nieuwjaarsdag) elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Yes, ook op 1een 2e Kerstdag staan de deuren open. Organiseer jij dit jaar de kerstlunch? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, want er wordt graag met je meegedacht over de voor jullie leukste Kerstdag ever!

Oh.. en geen zorgen over parkeerkosten. Bij het boeken van bovenstaand kerstvakantie-arrangement is het uitrijkaartje inbegrepen. Reserveren is aanbevolen.

Meer info vind je op:
https://www.pitchputtbussloo.nl/nieuws/kerstvakantie-bussloo/

De exacte openingstijden vind je op:
https://www.pitchputtbussloo.nl/contact/

>>> Meer uittips <<<

Lasergame2
Lasergame1
Minigolf USA1

Geef een reactie