Health, Lifestyle, Musthaves

JustWater drinkfles van Rosti Mepal

Water … altijd lekker, goed voor iedereen en nu ook nog eens super handig mee te nemen. De JustWater drinkfles van Rosti Mepal een handzame stevige waterfles, die goed afsluit en tevens gemakkelijk is voor onderweg. Een navulbare waterfles die een hoop plastic wegwerpflesjes bespaard. De duurzame en BPA-vrije waterfles heeft een ruime opening waardoor je de binnenkant goed schoon kan maken, niet onbelangrijk!

justwater, drinkfles, puurvangeluk

Tips om je water lekker te laten smaken

Je kan tevens door de ruime opening je water nog lekkerder laten smaken door er fruit, verse muntblaadjes en ijsklontjes in te doen. Je maakt in een handomdraai je eigen zomerfrisse drankje klaar die je heel “easy” meeneemt in deze transparante JustWater drinkfles. Tips om je water nog lekkerder en gezonder te maken:

♥ Meloen met schijfjes komkommer (werkt vochtafdrijvend en dorstlessend)

♥ Appel en kiwi (ontgiftende werking en bevat boordevol vitamine C)

♥ Aardbei en bosbessen (bevordert darmwerking, het geheugen en werkt antioxiderend)

♥ Ananas en peer (reinigt lever en galblaas, bevordert spijsvertering en bevat vitamine C)

unnamed-20

Zomerse Musthave 

De lekvrije drinkflessen van Rosti Mepal zijn praktisch en ideaal voor onderweg, op kantoor, tijdens het sporten of gewoon thuis. Vul je fles met water, dop erop, draai de dop een kwartslag en je kan gelijk genieten van je verse water. De JustWater drinkfles is goed voor 500 ml inhoud. Een bijkomend voordeel is dat ik meer water drink door deze fles, ik ben gek op stukjes fruit in mijn water en in een plastic waterflesje past dat niet dus voor mij is de JustWater drinkfles van Rosti Mepal een echte zomerse musthave! De flessen zijn er in verschillende hippe kleurtjes en mooie motiefjes. Rosti Mepal maakt drinken leuker, lekkerder en zelfs gezonder! Enjoy Every Day!

*Dit artikel is gesponsord door Rosti Mepal

Geef een reactie