Lifestyle

Happy New Year!!!

De laatste dag van het jaar is aangebroken en dat betekent dat we vanavond met z’n allen mogen proosten met champagne. Happy New Year!!! Proosten op een mooi oudjaar of misschien een jaar die je juist snel wilt vergeten. Een jaar vol herinneringen, dat sowieso, of ze nou leuk zijn of niet! We gaan in ieder geval proosten, proosten op een fantastisch, liefdevol maar vooral gezond 2018! Voor iedereen!

Champagne om te proosten

Champagne is een mousserende wijn die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. Het is een ritueel om met champagne tijdens de jaarwisseling te proosten, een ritueel die ook wij erin houden. Zonder champagne geen jaarwisseling! Dat het bruisende goedje negen van de tien keer niet opgedronken wordt nemen we maar voor lief. Bruisende bubbels horen nou eenmaal bij Oud en Nieuw!

Cider met een smaakje is een fijn alternatief

Toch vind ik het altijd weer jammer als de champagne niet te drinken is! Hoe leuk is het als we het nieuwe jaar inluiden met een borrel die ook nog eens super lekker smaakt? Er zit niks anders op dan voorproeven voordat de klok twaalf uur slaat! We hebben uiteraard een aantal lekkere soorten geproefd en ze zijn mmm… bijzonder lekker! En om de prijs hoef je het niet te laten! Cheers!!

91881FLS-1_360x360.png

Martini Royale Rosato 75cl €7,59  €5,69

91882fls-1_360x360

Martini Royale Bianco 75cl €7,59 €5,6928301_0

Familie Pos Collection Sparkling Wine Brut €7,99

Feestelijke glazen maken het feestje compleet

Maak het moment van proosten extra feestelijk met gezellig versierde champagneglazen. Eenvoudig en super leuk met deze DIY (do it yourself) tip! Versier de champagneglazen met nagellak. Maak met gouden, zilveren of glitter nagellak de mooiste versieringen. Leuke dots, streepjes, spreukjes of schrijf op elk glas de naam of voorletter van de gasten. Super leuk! c0_wucywiaez-sr-jpg-large

Puur van Geluk wenst iedereen een fantastisch, liefdevol maar vooral gezond 2018! Cheers!

champagne-736773_960_720

sparkler-1941779_960_720

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie