Geplaatst in Lifestyle, Wanddecoratie

Hang geluk aan de wand met Instawall

We waren al een tijdje op zoek naar iets moois voor aan de wand. Iets persoonlijks en unieks, maar dat is best lastig te vinden. But… yess… we found it: Instawall! Superleuke  fotocollages, posters en passe-partouts om je huis te upgraden met een persoonlijke touch, de slaapkamer knus en gezellig te maken of om een origineel cadeau te geven. Hang geluk aan de wand met Instawall, het siert en geeft je een instant geluksgevoel.

Hang geluk aan de wand

Het is supertof om je eigen creatie voor aan de wand te maken. Je kiest je favo kleuren, de mooiste plaatjes en maakt een persoonlijke en unieke collage voor aan de wand. Maak het met foto’s waar jij blij van wordt en waar je even helemaal terug kunt gaan naar het moment. Geef je huis precies dat persoonlijke tintje waar je naar op zoek was. Maak je eigen fotocollage eenvoudig en snel. Je kunt kiezen uit diverse materialen en afmetingen, dus ga je voor zwart-wit of kleur? En kies je voor aluminium, plexiglas of glas? Geef de fotocollage een persoonlijke touch met je favo foto’s en combineer het een mooie quote. Make it your own!

Instawall-fotocollage-kleur-puurvangeluk

Unieke passe-partout met houten fotolijst

Wij hebben gekozen voor de passe-partout met zwarte fotolijst. We verzamelden acht favo foto’s en een toffe quote uit de collectie van Instawall. De prachtige houten fotolijst kun je kiezen in zwart of wit en bevat echt glas. De lijst is 33×33 cm groot en kun je ophangen aan de wand, maar je natuurlijk ook neerzetten op een kast of een schapje. Het is heel gemakkelijk zelf samen te stellen, het wordt snel geleverd en als het eenmaal binnen is… kun je je geluk niet op!

passe-partout-lijst-zwart-puurvangeluk

De mooiste fotoboeken voor nu en later

Niet alleen voor een mooie fotocollage ben je hier aan het juiste adres. Bij Instawall maak je ook de mooiste fotoboeken. Ideaal om mee te nemen in je tas en te laten zien aan je collega’s op het werk of om gezellig met vrienden door de herinneringen te bladeren. Het is altijd fijn om de mooiste herinneringen bij de hand te hebben. Voor nu en later! De fotoboeken stralen luxe uit door de hardcover kaft en met je eigen unieke foto’s maak je er een tof pronkstuk van. Heerlijk om zo nu en dan een fotoboek te pakken en lekker door te bladeren. Kids vinden dit ook fantastisch, er gaat namelijk niets boven mooie plaatjes kijken.

Vakantie-fotoboek-Instawall-puurvangeluk

Geef prachtige herinneringen cadeau, geef geluk

Je kunt al die mooie herinneringen helemaal je eigen maken, maar het is natuurlijk ook supertof om je geliefde of vrienden blij te maken met een stukje geluk aan de wand of in een fotoboek. Vind je het lastig om een fotoboek voor iemand anders te maken? Dan geef je toch gewoon een giftcard! Kunnen ze zelf hun eigen geluk samenstellen. Een prachtige herinnering! Dit grote geluk gun je toch iedereen!?

>>> Meer instant geluk

>>> Nog meer toffe en originele shoptips

Instawall-fotocollage-collage-kleur-puurvangeluk
passe-partout-zwart-houten-lijst-puurvangeluk
Giftcard-instawall-puurvangeluk
poster-Instawall-puurvangeluk
Fotoboeken-Instawall-puurvangeluk
Fotoprint-op-poster-puurvangeluk
Hang geluk aan de wand met Instawall

Geef een reactie