green-bubble-puurvangeluk
home, inspiratie, interieur, Lifestyle, Musthaves

Haal groen geluk in huis met Green Bubble

Zeg je groen geluk, dan zeg je Green Bubble. Een trendy webshop waar je frisse groene planten, kleurrijke bloemen en leuke accessoires kunt bestellen. Om je kantoor op te frissen, je huis aan te kleden of om een uniek cadeautje te bestellen. Je hoeft niet meer te slepen met grote kamerplanten en bossen bloemen. Met een paar simpele klikken bestel je jouw favoriete planten en bloemen direct van de kweker. Haal groen geluk in huis met Green Bubble.

Diverse soorten planten en bloemen

Bij Green Bubble is de keuze reuze. Je vindt hier bloeiende kamerplanten zoals orchideeën, groene kamerplanten zoals de pannenkoekenplant, tropische Bananenplanten en diverse sierlijke hangplanten. Deze groene rakkers brengen niet alleen de sfeer bij jou in huis maar zuiveren ook nog eens de lucht. Hoe fijn klinkt dat!? Daarnaast kun je hier ook prachtige bloemen vinden, zoals rozen en veldbloemen. Geef je interieur kleur!

green-bubble-groene-planten-geluk-puurvangeluk

planten-potjes-groen-geluk-green-bubble-puurvangeluk

Geef groen geluk cadeau

Groen geluk is erg leuk om cadeau te geven. Dat is weer eens wat anders! Frisse groene planten zijn altijd een goed idee om je huis op te fleuren. Je kunt er ook voor kiezen een mooie pot bij de plant cadeau te geven of wat dacht je van de andere leuke en lekkere weggevertjes in de shop? Schrijf een lief kaartje bij de bestelling, dat geeft een persoonlijk tintje!

groen-geluk-planten-green-bubble-puurvangeluk

green-bubble-groene-planten-accessoires-geluk-puurvangeluk

pannenkoekenplant-groen-geluk-green-bubble-puurvangeluk

Bestel online planten en bloemen

Green Bubble levert kwaliteit bloemen en planten die heel snel worden thuisbezorgd. De planten en bloemen worden goed verpakt zodat ze tijdens de reis goed zijn beschermd. Hiermee ben je gegarandeerd van planten die op de meest zorgvuldige manier worden gekweekt, verpakt en verzonden. Haal groen geluk in huis, dat geeft positieve energie!

Kijk hier voor meer interieur inspiratie >>>

bananenplant-musa-tropische-kamerplant-Green-Bubble-puurvangeluk

alocasia-olifantsoor-green-bubble-puurvangeluk

groen-geluk-planten-green-bubble-puurvangeluk

green-bubble-puurvangeluk

 

 

Geef een reactie