inspiratie, Lifestyle, Musthaves

Goodie Goodness, cadeautje per post

Ben jij ook gek op post en cadeautjes? Dan is Goodie Goodness echt iets voor jou! Verras jezelf elke maand met een box vol super hippe en originele goodies. Of misschien wil je iemand anders verrassen met een giftbox? Elke maand zijn de boxen gevuld met nieuwe goodies. Van woonaccessoires, sieraden, schrijfwaren en meer super gave goodies.

Cadeautje voor vrouwen

Vrouwen houden nou eenmaal van post en vrouwen zijn al helemaal gek op cadeautjes. Daar heeft Goodie Goodness perfect op ingespeeld. Je kunt elke maand een mooie giftbox laten bezorgen bij jezelf en profiteren van de super mooie en hippe items die Goodie Goodness voor je heeft samengesteld. Je kunt kiezen voor een abonnement, maar het is ook mogelijk een giftbox eenmalig te verzenden.

goodiegoodnes-kalender-puurvangeluk.jpg

Cadeautje in de brievenbus

Hoe leuk is het wanneer je de brievenbus opent en daar een mooi pakketje in ligt? Ik word er altijd erg blij van. Zo ook met deze Goodie Goodness box van Januari. Een box gevuld met groen, mooie items en een flinke dosis liefde. Een prachtige verjaardagskalender, een frisse groene kaart om je interieur mee op te fleuren en een  mooie ketting. Gemaakt door Annet Weelink Design. Nice nice! ♥

Goodie Goodness laat je kennismaken met opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Dat vind ik zo leuk aan deze boxen. De kleine pareltjes verdienen aandacht, ze hebben een verhaal achter hun producten, een goed verhaal! Dat geeft een extra betekenis, leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Super gave items, handgemaakt en unieke ontwerpen die met veel liefde zijn gemaakt. Daar wordt toch iedereen happy van?

goodiegoodness-puurvangeluk

Goodie Goodness box-abonnement

Wil jij elke maand een unieke Goodie Goodness box ontvangen? Dat kan! Wanneer je een Goodie Goodness box-abonnement neemt betaal je elke maand €20,00 voor een goed gevulde box met trendy lifestyle goodies. Wil je het een keer op proef proberen of wil je een Goodie Goodness box cadeau geven? Dat kan ook! Je betaalt dan €22,50 per box.

 

 

goodiegoodness-giftbox-puurvangeluk

*Dit artikel is gesponsord door Goodie Goodness

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie