Geplaatst in inspiratie, Lifestyle, travel, Travel tips, uittips

Ga op ontdekkingstocht met Breakzy

Wanneer je op vakantie gaat, een weekendje weg of een dagje op stap gaat, is het natuurlijk superleuk dat het genieten al kan beginnen wanneer je in de auto stapt. Even lekker weg, genieten van een andere omgeving en vooral samen te gekke herinneringen maken. Beleef samen mooie avonturen en zie de mooiste hotspots onderweg. Onderweg naar je vakantiebestemming is het leuk wanneer je kunt picknicken bij een speeltuin, een mooi uitzicht hebt op een waterval of lekker een kop koffie kunt drinken bij een fijn restaurant in plaats van een saai tankstation. Stap de auto in en ga op ontdekkingstocht met Breakzy.  

Breakzy bezorgt je mooie herinneringen 

Breakzy heeft een handige website gelanceerd die voor iedereen toegankelijk is, speciaal gemaakt voor echte levensgenieters en voor mensen die graag reizen door Europa. Je rijdt samen met je reisgenoten van hotspot naar hotspot met Breakzy. Superleuke ervaring! Zeker met kinderen is dit een dikke vette aanrader, een perfect zoethoudertje ook trouwens. 😉 Je kunt stoppen wanneer je wilt, maar het is nog leuker als je kunt beloven dat de volgende stop nog leuker is. Er zijn zelfs heerlijke restaurantjes waar fijne speelplekken zijn zodat de kids goed hun benen kunnen strekken. Of je nou een aantal dagen, een dag of zelfs een paar uur onderweg bent, Breakzy heeft altijd de meest leuke hotspots voor jou en je reisgezelschap in petto. Je vakantie, weekendje weg of uitje begint al onderweg zodra je de auto instapt!

vakantie-onderweg-breakzy-puurvangeluk

Ontdek je plekje

Breakzy brengt je naar de mooiste strandjes, de leukste koffie hotspots langs de snelweg en laat je de meest fantastische bezienswaardigheden zien. Je komt direct in de vakantiestemming en ontdekt de mooiste plekjes waar je anders geen weet van zou hebben. Op weg naar Oostenrijk bracht Breakzy ons naar de adembenemende Krimmler Wasserfälle. De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. Bijzonder gaaf! Een ervaring die wij zeker niet meer zullen vergeten. 

krimml-wasserfalle-waterval-breakzy-puurvangeluk

Op de plaats van bestemming 

Breakzy is niet alleen handig wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming, ook op de plek van bestemming kun je de website juist heel goed gebruiken. Breakzy laat alle gave hotspots in de buurt zien waar je op dat moment bent. Zo ontdek je ook de leukste uitjes op de plaats van bestemming, door heel Europa. Ben je specifiek op zoek naar een mooie route, lekkere restaurant of een fijne plek om te overnachten? Je kunt heel gemakkelijk je route plannen en je voorkeuren filteren op de website. Breakzy selecteert dan alle hotspots die je niet mag missen onderweg naar je bestemming.

breakzy-routeplanner-hotspots-puurvangeluk

Breakzy webshop

Je kunt ook lekker shoppen in de webshop waar je al je vakantie-musthaves kunt kopen om goed voorbereid op vakantie te gaan. In de webshop vind je een selectie aan producten zorgvuldig uitgekozen, waarbij aan alle leeftijden is gedacht. De producten in de shop zijn ideaal tijdens een lange rit voor vermaak op de achterbank en wat meer rust voorin. 😉 Niet geheel onbelangrijk! Van picknickdeken, koeltas tot aan raamstickers en koptelefoons.

breakzy-planner-ondeweg-hotspots-puurvangeluk

Wij zijn fan van Breakzy!

Wij zijn absoluut fan en zullen deze tool dan ook heel vaak gaan gebruiken. We gaan regelmatig een dagje, weekendje of weekje op pad met onze kids en stappen tegenwoordig de auto in met Breakzy, ons reisgezelschap voor de mooiste hotspots, herinneringen en ontdekkingstochten.

Kijk hier voor meer travel inspiratie  >>>

breakzy-onderweg-vakantie-puurvangeluk
take-a-breakzy-stop-hotspots-onderweg-puurvangeluk
waterval-krimml-take-a-breakzy-puurvangleuk

Geef een reactie