Foodies, hotspot, Lifestyle

Fooddock Deventer

Wil je gezellig een vorkje prikken bij de eerste foodhal van Oost-Nederland? Dan ben je meer dan welkom bij Fooddock Deventer. Fooddock is gevestigd in een stoere industriële Zwarte Silo op het Havenkwartier in Deventer. Van oorsprong een graansilo die in 1923 gebouwd is door de firma A.J. Lammers. Een inspirerende plek waar diverse smaakvolle keukens bij elkaar komen en waar puur en eerlijk genieten centraal staat! Absoluut een bezoekje waard!

bron-maureen-brinkhof-2

(bron Maureen Brinkhof)

Eten met een eigen verhaal  

Het leuke van Fooddock Deventer is dat je er een diversiteit aan kleine gezellige keukentjes vindt. Concept in concept. Van Geflipte Kippen, Havenvoer tot aan Smoked Seafood en Baron Balkenbrij. Geniet van de oosterse keuken, pokébowls, streetfood en meer. Allemaal even bijzonder en smaakvol. Standhouders met ieder een eigen verhaal en heerlijke specialiteiten. Ondernemers met een grote passie. Dat zie je dat proef je! Elk gerechtje wordt met liefde bereid en brengt je een smaakexplosie die je nog niet eerder geproefd hebt. Verse ingrediënten, pure passie en een prachtige locatie zorgen voor een unieke sensatie bij Fooddock in Deventer.

fooddock-deventer-puurvangeluk

Fooddock Deventer… een unieke beleving

Je kan gezellig binnenlopen zonder te reserveren tenzij je met een grote groep vanaf 20 personen komt. Het industriële interieur is een beleving op zich! Tussen de kleine sfeervolle keukentjes vind je heerlijke zitplaatsen waar je uren kan tafelen. Tevens een heerlijke plek om te werken, te borrelen of een feestje te geven. Er is zelfs een drijvend terras aan het water! Proef bij elke stand een unieke hapje, super leuk! Proef de sfeer en geniet van de ambiance die Fooddock Deventer te bieden heeft!

img_7270

Heerlijke Flammkuchen van “Op de Kaart” 

img_7269

Proef de smaken van het Midden-Oosten bij Look 

9bd2e9ba6bcd0da2bc20c59059e413d5

Asian fusion by Patt&Nu

Geef een reactie