flavourites-life-event-puurvangeluk
Beauty, Fashion, Foodies, Health, home, hotspot, inspiratie, interieur, Kids, Lifestyle, Musthaves, travel

Flavourites Live, feel good shops & experience

Heb je het al gehoord? De tiende editie van het Flavourites Live event gaat weer van start. Van vrijdag 23 t/m zondag 25 november 2018 vindt dit evenement plaats in de stoere Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Kom gezellig langs voor een flinke dosis feelgood, supergave webshops, leuke workshops, food, drinks en live muziek. Hoe gaaf klinkt dat!? Ben jij erbij?

 

 

Experience

Het meest geweldige en inspirerende event dat je maar kunt bedenken. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor je huis, hippe kinderkamer accessoires zoekt, je de meest kekke gadgets wilt scoren of wanneer je gewoon gezellig met je vriendin, moeder of buurvrouw een dagje uit wilt. Kortom een event voor iedereen!

Flavourites-Live-puurvangeluk

Feel good shops

Eindeloos te gekke items shoppen, dat kan gewoon bij Flavourites Live. Webshops stallen hier hun mooiste hebbedingen uit. Net even anders dan anders en met een flinke hippe en trendy knipoog. Je vindt hier de meest fantastische gadgets, mooiste boeken, kaartjes, kleding, verzorgingsproducten en ga zo maar door. Leuk om een origineel cadeautje te scoren voor een jarige, maar ehh… vergeet vooral jezelf niet te trakteren! 😉

flavourites-live-puurvangeluk

Workshops

Er worden diverse leuke workshops en demonstraties van te gekke designers georganiseerd. Van mooie sieraden maken, kalligraferen tot gave woonaccessoires creëren. Je raakt direct geïnspireerd en kunt thuis aan de slag met de ideeën die je hier hebt gezien of gemaakt. Be inspired!

flavourites-live-workshops-puurvangeluk

Food, drinks en live muziek

Naast het nodige shoppen kun je tussendoor ook even opladen met lekkere food, drinks en live muziek. Hoe fijn klinkt dat!? Dat maakt het event nog geslaagder! Kom het gewoon ervaren. Neem je vriendinnen, zus, collega’s of kids mee en laat jullie inspireren. Voor de kinderen is er ook van alles te zien, te proeven en te beleven! Wees welkom!

Wil jij twee kaartjes winnen om bij dit geweldige Flavourites Live event aanwezig te zijn? Check even onze facebookpagina en doe mee! Good Luck!

Kijk hier voor meer lifestyle inspiratie >>>

food-drinks-flavourites-live-puurvangeluk

Flavourites-Live-event-workshops-puurvangeluk

Flavouriteslive-event-puurvangeluk

 

 

Geef een reactie