Geplaatst in baby, Kids, speelgoed

Elke dag feest met het speelgoed van VTech

Spelen is absoluut van belang voor de ontwikkeling van je kind. Het is een goede manier om de wereld te ontdekken en nieuwe dingen te leren. VTech helpt kinderen daar een handje bij met speelgoed voor alle leeftijden en ontwikkelingsfasen. Samen met een team van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten stemmen ze speelgoed perfect af op de belevingswereld voor kinderen van elke leeftijd. Het is elke dag feest met het speelgoed van VTech!

Bla Bla Blocks van VTech

De Bla Bla Blocks zijn superleuke en vrolijke blokken die de creativiteit en fantasiewereld van kinderen stimuleert. Het Bla Bla Blocks Speelhuis heeft in 2018 de titel Speelgoed van het Jaar gekregen en wij snappen helemaal waarom. Het is kleurrijk, vrolijk en enorm leerzaam speelgoed. De blokken uit de andere sets kunnen meerijden, want alles uit de serie van Bla Bla Blocks laat zich combineren. Er zijn oneindig veel bouwmogelijkheden. Kinderen vinden dit fantastisch!

Het Speelgoed van het Jaar 2018 krijgt een vervolg! Bla Bla Blocks, de pratende en zingende bouwblokken van VTech, worden uitgebreid met vier nieuwe sets: Trein, Slimme blokkenset, Dieren blokkenset en Voertuigen blokkenset. Alles is compatible, zodat het verhaal in het koppie van je kind zonder restricties alle kanten op kan.

VTech vindt dat kinderen uitdagend materiaal verdienen waarmee ze hun eigen verhaal kunnen maken en uren mee kunnen spelen. Bovendien vinden ze het belangrijk dat het kinderen elke dag een stapje verder in hun ontwikkeling brengt. 

Bla Bla Blocks - Trein 1 - puurvangeluk

Spelenderwijs leren met VTech

De interactieve blokken leren kleintjes spelenderwijs leren. Ze leren van alles over dieren, kleuren, cijfers en beroepen. Wanneer je blokje op blokje stapelt hoor je ook nog eens leuke geluiden. De fijne motoriek wordt gestimuleerd, er worden liedjes gezongen, er klinken geluiden en zinnetjes en bovendien zijn er knipperende lichtjes te zien.

Bla Bla Blocks is het speelgoed van nu, straks en zelfs later. Hier raakt geen kind zomaar op uitgekeken, hiermee begint het pas! Bouwen, verbanden leggen, verhalen verzinnen; het is voor VTech de kern van spelen en leren, van pure peuterpret. Spelen was nog nooit zo leuk en leerzaam!

VTech blijft werken aan nieuwe ideeën en producten

Uiteraard blijft VTech continu werken aan nieuwe ideeën en producten. Zij houden daarbij rekening met de wensen van de kinderen en de trend van het moment. Voor iedere leeftijd is er wel een passend item te bedenken. Het speelgoed van VTech gaat jaren mee en is altijd leuk om mee te spelen. Voor zowel de kleintjes als de grote kids! Hou VTech in de gaten voor het nieuwste speelgoed en de leukste gadgets. Kids ♥ it!

Bla Bla Blocks Voertuigen blokkenset - puurvangeluk
Bla Bla Blocks Voertuigen blokkenset - puur van geluk

 

Een gedachte over “Elke dag feest met het speelgoed van VTech

  1. Waar is dat feestje
    Hier is dat feestje!!
    Gefeliciteerd en ik feest graag mee
    Milan is dol op mooi speelgoed !!

Geef een reactie