Geplaatst in Beauty, Beauty tips, boekentip, Health, Healthy tips

Boekentip: Eet je mond gezond

Tegenwoordig is een gezonde en vitale lifestyle niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Iedereen is bewuster bezig met zijn lichaam en gezondheid. Een goede mondgezondheid hoort daar zeker bij en is voor iedereen van belang. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk vervelende klachten krijgen. Boekentip: ‘Eet je mond Gezond‘ is geschreven door Yvonne Kort en een must voor iedereen die houdt van een gezonde leefstijl en een oergezonde mond.

Oergezonde mond

Een gezonde mond begint bij een goede gezondheid en een fit en energiek lichaam. Ook al ben je heel fanatiek in goede mondhygiëne, dan nog kunnen er zich allerlei vervelende klachten voordoen zoals tandvleesontstekingen, veel last van gaatjes, afbrokkelende tanden, parodontitis en allerlei andere kwaaltjes. Het voedingspatroon kan van invloed zijn op je mondgezondheid. Een gezond voedingspatroon kan allerlei vervelende lichamelijk en geestelijke klachten verminderen of zelfs voorkomen. Een gezond voedingspatroon is daarom ook zeker van belang voor een oergezonde mond.

 

Gezonde lifestyle

Een gezonde lifestyle betekent bewust bezig zijn met je lijf en je leven. Een gezond, fit en energiek lichaam zorgt voor een evenwichtig leven. Je kunt alles beter aan en lichamelijke klachten kunnen beter genezen of zelfs voorkomen worden. Een gezonde lifestyle is voor iedereen belangrijk. Weet je niet precies hoe je dat kunt bereiken of waar je moet beginnen? Dit boek is een handboek met handige tips, adviezen en recepten die je gemakkelijk kunt toepassen en bereiden. Het geeft je net dat extra duwtje in de rug en het is tevens super interessant om te lezen wat suikers, zuivel, water en vezels met je lichaam en mondgezondheid doen.

20160804RM-NVM-Vugt-Woudrichem-10-661780-1-202x300@2x

 

Handboek voor een gezond & vitaal leven

In dit boek wordt uitgebreid vertelt wat de relatie is tussen de mondgezondheid en algehele gezondheid. Er staan ook praktische stappenplannen en oergezonde recepten in die zorgen voor een gezonde lifestyle en tevens super goed te hanteren zijn. Het boek bevat onwijs veel tips om diverse klachten zoals bloedend tandvlees, teveel gaatjes, aften, etc. etc. te verminderen of zelfs te verhelpen. Het boek is geschreven voor iedereen die mondklachten heeft maar is ook een handboek om je lifestyle een boost te geven. Super interessant om te lezen wat een goed voedingspatroon doet met je lichaam. Welke vetten moet ik eten? Wat doen suikers met je lichaam? Welke vezels moet ik eten en wat hebben de darmen te maken met mijn mondgezondheid? Je komt dingen te weten die je nog niet eerder wist.

>>> Meer Boeken inspiratie <<<

oergezondemond-puurvangeluk
Boekentip: Eet je mond gezond.

Geef een reactie