Geplaatst in duurzaam, Duurzame tips, home, inspiratie, interieur, Kids, Lifestyle, Musthaves, speelgoed

Draag je steentje bij aan een duurzamer en beter milieu

We hebben weer een toffe webshop gespot. BeterLeven.net is een webshop die boordevol duurzame pareltjes zit. Voor iedereen die van trendy, duurzaam, uniek en betaalbaar houdt. En weet je wat zo mooi is? Veel artikelen zijn gemaakt van gerecyclede producten en dus beter voor het milieu. Wat dacht je van een lekkere grote shopper/opbergtas gemaakt van gerecyclede plastic flessen? Of wat dacht je van huidverzorging gemaakt van biologische ingrediënten? Draag je steentje bij aan een duurzamer en beter milieu.

Draag jij ook je steentje bij?

Je kunt op verschillende manieren je steentje bijdragen aan een beter milieu. Zo kun je ervoor kiezen om je huis te verduurzamen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen, je boodschappen biologisch te kopen, voedselverspilling tegen te gaan en ga zo maar door. Allemaal prachtige tools om in te zetten voor een duurzamer leven en een beter milieu. Misschien staan we er niet altijd bij stil, maar het kopen van duurzame en unieke cadeaus past hier natuurlijk perfect bij! Het voordeel van duurzame producten is dat het meestal om unieke items gaat die je niet heel veel ziet. Je hebt dus gelijk een origineel item/cadeau te pakken. En aangezien de tijd van cadeautjes is aangebroken, kun je je hart ophalen in deze unieke shop.

rugzakje-dieren-duurzaam-cadeau-puurvangeluk

Fairtrade producten voor een eerlijke prijs

Het eerste wat je misschien denkt, is dat duurzaam altijd duur is in aanschaf maar dat is echt niet altijd waar. Je shopt namelijk hele mooie producten voor een eerlijke en betaalbare prijs bij BeterLeven.net. Ze zetten zich in voor een beter leven en een beter milieu door gebruik te maken van Fairtrade artikelen. Deze artikelen zijn veelal van gerecyclede en biologische materialen/ingrediënten gemaakt en onder eerlijke loon- en werkomstandigheden. Stuk voor stuk supergave en unieke artikelen die een verhaal vertellen, dat geeft gelijk een goed gevoel!

Duurzame cadeaus kopen

Sinterklaasavond en de feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat er weer volop gezocht mag worden naar unieke, grappige, leuke maar vooral ook bruikbare cadeaus. Gelukkig hoef je niet stad en land af te lopen voor een origineel presentje, want bij BeterLeven.net scoor je gegarandeerd een mooi en waardevol cadeau. Het hoeft ook niet heel duur te zijn, je hebt al hele leuke items voor een klein bedrag. Een mooie sjaal, houten speelgoed, een handige rugtas, een kleurrijke rammelaar, prachtige manden en plaids en ga zo maar door. Het is bijna te moeilijk om een keus te maken.

>>> Meer duurzame inspiratie

gehaakt-konijn-fairtrade-duurzaam-speelgoed-puurvangeluk
draag-je-steentje-bij-duurzaam-leven-beter-milieu-puurvangeluk
lunchtas-vintage-wereldkaart-puurvangeluk
home-cadeaus-duurzaam-milieu-puurvangeluk

Geef een reactie