boekentip, Kids, Lifestyle, Musthaves

Boekentip: We rommelen maar wat aan!

Het is een feit en we doen het allemaal… we rommelen maar wat aan! We doen maar wat en proberen tegelijkertijd allemaal onze stinkende best te doen. We proberen alle ballen hoog te houden, pedagogisch verantwoord met onze kroost om te gaan, een leuke moeder te zijn en de rest wat er allemaal bij komt kijken. Soms met een positieve blije uitwerking, soms zakt de moed je compleet in de schoenen tot ver in het drijfzand. That’s life! Het boek van Roos Schlikker “We rommelen maar wat aan” heeft humor, zet je met beide benen op de grond en is gebaseerd op het leven van waarheid!

Geen succesverhalen 

Geen onzin, geen succesverhalen, geen mooier voorkomen dan het is… nee gewoon zoals het is! Roos Schlikker windt er geen doekjes om en schrijft columns over het moederschap zoals zij ze ervaart. Heerlijk om te lezen, nog fijner om herkenning te vinden en nog mooier om te zien dat we allemaal maar wat aanrommelen. Iedereen op zijn eigen manier en we doen het allemaal goed, althans dat proberen we! Gooi er een dosis ‘Roos-humor’ tegenaan en ineens is het een stuk rooskleuriger.

“De leukste columns van Roos Schlikker – bekend van o.a. Het Parool, Kek Mama en LINDA.tv – zijn eindelijk gebundeld in het boek We rommelen maar wat aan. Met veel humor en relativeringsvermogen beschrijft Roos de mooiste, leukste en ontroerendste momenten van het moederschap. ‘Succes is een keuze’ wordt er vaak gezegd, maar als moeder of vader lijkt de controle vaak verder weg dan ooit. En klooien we eigenlijk niet allemaal maar wat aan? Op humoristische en aangrijpende wijze vertelt Roos over haar leven als moeder en het menselijk onvermogen.”

we_rommelen_maar_wat_aan_isbn_9789021564043_1_1480028588we_rommelen_maar_wat_aan_isbn_9789021564043_4_1480028589

Voor alle moeders (én vaders) die maar wat aanrommelen

Het knalroze boek maakt je gelijk “happy”! De columns zijn lekker leesbaar en laten je stralen. Het voelt als je beste vriendin, geen pracht en praal, nepperij of schijnophouderij… gewoon zoals het is en zoals het hoort! Het boek is voor alle moeders (én vaders) die maar wat aanrommelen en er nog blij mee zijn ook. Pak het boek, lees en wees trots. Trots op Roos en trots op jezelf! Aanrommelen is maar wat fijn!

Roos ligt in Duitsland

Ik baal, ik heb het boek van Roos in Duitsland laten liggen. In ons prachtige gehuurde huis omringd door sneeuw. Een weekendje skiën, met Roos op het sierlijke Duitse dressoir achterlatend. Het fleurde helemaal op in dat hoekje, je kon er niet omheen en toch vergat ik je. That’s life! We rommelen maar wat aan… ook in Duitsland was dat van toepassing. Ik baal maar ik vergeet je niet Roos!

Kijk hier voor meer boeken geschreven door Roos Schlikker!

roos600x300px-600x300

Geef een reactie