Foodies

Biolicious lekkere Biobite

Zeg je Biobite dan zeg je ‘mmmjam… lekker!’ Een verrassend lekkere reep die je een energieboost geeft! Een reep vol zaden, vruchten en noten. Een reep die vol van smaak is en zorgt voor een langdurig verzadigd gevoel. Laad je batterij op tijdens je werk, sporten of eet Biobite gewoon lekker als tussendoortje.

Stoere krachtreep 

Biobite repen zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel waardoor je minder snel in de verleiding komt te gaan snoepen. Een Biobite reep zit boordevol voedingsstoffen, en voedingsvezels. De noten en zaden in de voedzame reep geven een fijne ‘crunchy bite’. Een stoere krachtreep die je voorziet van de nodige energie die ook nog eens bijzonder lekker smaakt.

What’s in?

Biobite heeft twee varianten. De Boekweit en Spelt repen. De krachtrepen van Biobite bevatten geen conserveermiddelen. Waardevolle granen gecombineerd met haver en gierst maken er een ware smaaksensatie van. Een reep waar je graag je tanden in wil zetten! De repen zijn lekker vers en bevatten langzame koolhydraten zoals; havervlokken, gierst, spelt of boekweit en zitten boordevol hazelnoten, amandelen, abrikozen, zaden, veen- en gojibessen, specerijen en perendiksap. Zoals ik al zei; ‘mmmjam lekker!’ Na de bakdatum zijn de repen van Biobite twee weken houdbaar in de winkelkoeling of koelkast thuis. De repen van Biobite zijn biologisch, ecologisch en bijzonder eigenzinnig. Eerlijk en met liefde en zorg bereid!

Bekijk de heerlijke krachtrepen van Biobite

unnamed-12

Geef een reactie