Geplaatst in Health, Healthy tips

Bereik een gezonde leefstijl door het gebruik van een slowjuicer

Een gezonde leefstijl is heel belangrijk, maar soms ook best lastig om het na te streven. Eet je voldoende groente en fruit per dag? Door meer groenten en fruit te consumeren en minder bewerkt voedsel te eten draag je al bij aan een gezonde leefstijl. Met een slowjuicer is het nog eenvoudiger om aan je dagelijkse portie groenten en fruit te komen. Daarnaast zorgt het drinken van slowjuice sap voor 4 keer betere opname van voedingsstoffen dan het eten van groenten en fruit. Dus bereik een gezonde leefstijl door het gebruik van een slowjuicer.

 

Wat is een slowjuicer?

Een slowjuicer is een juicer waarbij je heel gemakkelijk groenten en fruit in zijn geheel kunt persen, zonder ze eerst in kleine stukken te hoeven snijden. Met een lage snelheid van slechts 38 rotaties per minuut perst, kneust en maalt de slowjuicer groenten en fruit tot heerlijk sap. Deze Byzoo slowjuicer is geschikt voor zowel harde als zachte groenten en fruit. De opbrengst van sap is hoger door de verlengde persschroef die deze slowjuicer bevat.

Gezonde leefstijl

Soms heb je geen zin in een stuk fruit of het eten van groente. Daarom is een slowjuicer de perfecte uitkomst! Je perst in een handomdraai groenten en fruit in een heerlijk en gezond sapje zonder ze te moeten eten. De slowjuicer is geschikt voor zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten. Wortels, radijs, pepers, tomaten, kool en selderij kun je heel gemakkelijk persen. Je kunt dus helemaal zelf je eigen smaken bepalen, zonder toegevoegde suikers.

slowjuicer-byzoo-gezond-sap-puurvangeluk
Bereik een gezonde leefstijl door het gebruik van een slowjuicer.

Juice to go

Je maakt thuis heel gemakkelijk een gezonde sap gemaakt van groente en fruit naar wens. Je schenkt het in een glazen flesje, dopje erop en voila… klaar is je juice to go! Ideaal voor onderweg, om mee te nemen naar kantoor of om heerlijk thuis van te genieten natuurlijk.

Ideaal voor kinderen

Een slowjuicer is een absolute ‘Yess’ als het gaat om gezinnen met kinderen. Niet alle kinderen zijn gek op groente en fruit, maar meestal wel op fruitsappen. Je wilt immers het beste en het meest gezonde voor je kind, dus je kunt heerlijke sappen maken met verse en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van suikers. Hoe fijn klinkt dat!? Varieer met ingrediënten en voeg ook eens een handje verse bladspinazie toe of wat dacht je van tomaatjes, blauwe bessen en wortels? Jammie… kids houden ervan, het is lekker en bovendien gezond! Met een slowjuicer draag je op een eenvoudige manier bij aan een gezonde leefstijl voor jezelf en voor je kind(eren).

Kijk hier voor meer health inspiratie >>>

sap-bizoo-slowjuicer-puurvangeluk

slowjuicer-byzoo-puurvangeluk

juicer-byzoo-puurvangeluk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: