Geplaatst in uittips, Uittips Nederland

Beleef een visavontuur bij Toms Creek!

Ben jij gek op een dagje vissen? Dan hebben we een leuke hotspot voor je: Toms Creek. Dit is een prachtig vormgegeven vispark met diverse visvijvers en ligt midden in de natuur nabij de Oostvaardersplassen in Flevoland. Beleef een visavontuur bij Toms Creek! Dé buitenactiviteit in coronatijd. Het perfecte plekje voor een dagje vissen! 

Toms Creek 

Eigenaar Tom Bremer is in 2004 met zijn passie voor vissen en mensen een forelvijver in de achtertuin van zijn ouders begonnen. Een groot vispark waar mensen kunnen vissen op bijzondere vissen en waar genieten centraal staat, daar droomde Tom van. In 2014 werd zijn droom werkelijkheid en werd Toms Creek geopend. Een vispark geschikt voor recreanten en beginners, maar ook voor de echte professionals. Iedereen is hier welkom! Ze gunnen bezoekers een spectaculair dagje uit met een mooie visvangst. En dat gaat hier zeker lukken!

Vispark met breed visaanbod 

Toms Creek is een uniek pareltje in Nederland, want je vindt hier maar liefst 11 verschillende vijvers met allerlei soorten vis. Van forelvisvijvers tot karper- en steurvijvers. Je kunt het zo gek niet bedenken, voor visliefhebbers echt een supertoffe hotspot. Het voordeel van het brede visaanbod en de verschillende vijvers is dat bezoekers zich goed kunnen verspreiden over het park. Zeker in deze tijd is het een prettig idee als je de 1,5 meter afstand kunt houden en de maatregelen kunt naleven. 

Alleen of met een groep

Wil je een dagje alleen vissen voor totale ontspanning? Wees welkom! Maar ook voor groepen is het een superleuk dagje uit. Kinderen kunnen hier zelfs hun kinderfeestje vieren, hoe origineel is dat!? Er zijn daarnaast diverse visarrangementen te boeken, maar ook outdoor spellen, buks- en boogschieten, bijlwerpen en het is zelfs uit te breiden met een uitgebreide vis-/vleesbarbecue of buffet. Als dit straks weer mogelijk is natuurlijk. Je kunt wel gebruikmaken van horeca door de QR-code te scannen bij de visvijver waar je staat en eten en drinken bestellen. De bestelling wordt zelfs bij je gebracht, dus er zijn voldoende mogelijkheden!

Wil je een hele vijver huren om met een gezelschap te vissen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een goede plek en sta je met je gezelschap gezellig rondom dezelfde vijver. Zijn er mensen mee die niet zo van vissen houden? Op het park staat een sfeervolle Lodge met breed overkapt terras en een prachtig uitzicht over het vispark. Normaliter kun je hier heerlijke zitten en bevindt zich hier onder meer het horecagedeelte. 

Hoe werkt het?

Per vijver geldt een tarief om per dagdeel te vissen. Je mag je eigen visspullen meenemen, mocht je dit graag willen. Heb je het niet in je bezit, dan kun je een hengel inclusief schepnet en benodigdheden (excl. aas) voor € 7,- per dagdeel huren. Kinderen t/m 8 jaar vissen met 50% korting op de visticket. Een superleuk uitje en je kunt hier het hele jaar door komen vissen, behalve op zondag. Komt er een buitje aan? Geen probleem! Zelfs bij minder mooi weer is dit uitje ook geschikt. Er zijn namelijk voldoende schuilmogelijkheden op het park. Beleef een visavontuur bij Toms Creek! Dé buitenactiviteit in coronatijd waar je veel plezier gaat beleven.

Contactgegevens:
Uilenweg 2c Lelystad
www.tomscreek.nl
0320-320140

>>> Bekijk meer uittips <<<

Geef een reactie