Badkamergeluk: dit zijn de nieuwste badkamertrends van 2021

Een badkamer koop je niet voor even, je koopt het voor een langere periode. Daarom moet het perfect zijn en helemaal ingericht naar jouw wens en smaak. Maar wat is nu helemaal hip en trendy anno 2021 en wat zijn de nieuwste trends op badkamer gebied? Badkamergeluk: dit zijn de nieuwste badkamertrends van 2021. Die mag je niet missen.

Weg met wit!

En dan bedoelen we natuurlijk niet alles! Want een witte wastafel en wc zijn natuurlijk altijd mooi. Maar een compleet witte badkamer met witte tegels, witte meubels en een wit plafond mag echt een beetje meer opsmuk hebben. Weg met wit, welkom antraciet en zwart! Antraciet en zwart was in 2020 al een echte hit op het gebied van badkamertrends en dit trekken we door naar 2021. Betonlook, marmer en natuursteen zagen we al best veel en ook dit jaar zien we het weer terug. Best gewaagd natuurlijk, maar tegelijkertijd brengt het ook zoveel sfeer met zich mee. Antraciet, grijs en zwart? Jazeker, als je het maar combineert met mooie accessoires met een tof kleurtje. Een donkere badkamer geeft juist een gevoel van luxe en geborgenheid. Durf jij het aan? Kies je toch liever voor lichtere tinten in je badkamer, combineer het dan met antracietkleurige of zwarte details, zoals een stalen douchedeur, kranen en designradiator om een extra luxe accent te leggen.

Kleur en sfeer it is!

Eveneens een trend dit jaar is kleur en sfeer. Geen kille en steriele toestanden, ook al is dat in een badkamer soms best handig, maar nee… het mag echt gezellig worden in de badkamer. Geef je badkamer kleur! Denk aan lekkere frisse groene plantjes, want die bezorgen een instant geluksgevoel, maar ook roze of groene tegeltjes, werken met rieten accessoires voor een Ibiza-look, kunstbloemen in grote vazen en gouden kranen en accenten zijn een hit in de badkamer in 2021. Of wat dacht je van houten accenten, zoals een badkamermeubel van hout? Je mag je interieur styling lekker doortrekken naar de badkamer. Hoe tof! Voor welke kleur en stijl kies jij?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

In de badkamer is een flinke spiegel natuurlijk niet weg te denken. Om je haar te stylen, te zien of je outfit goed zit en om je goed te kunnen verzorgen. De spiegeltrend van 2021 gaat vooral over ronde en organische vormen. Het hoeft niet meer zo strak en rechthoekig, maar het mag speelser. Weet je wat ook superleuk is? Verschillende vormen spiegels bij elkaar op de wand van dezelfde kleuren en materialen. Combineer verschillende vormen met elkaar. Heb je een rechthoekige wastafel, combineer het dan met een ronde spiegel, heb je een ronde waskom, dan is een rechte spiegel juist een mooie tegenhanger. Combineer, mix en match!

Slim apparatuur

Niet alleen het design speelt een rol bij het badkamergeluk van 2021. We gaan ook steeds meer voor extra luxe in de badkamer, zoals een ingebouwde radio, een televisie aan de wand, uitgebreide douchefuncties met massagestralen, automatische sensorverlichting en ga zo maar door. Het jaar 2021 staat in het teken van slim apparatuur dat net dat beetje extra luxe en comfort biedt. En zeg nu zelf, een avondje badkamer is zo slecht nog niet met al deze nieuwste badkamertrends van 2021! Wat een beetje badkamergeluk al niet kan doen. Ga jij binnenkort je badkamer vernieuwen? Ga je voor een landelijke badkamer, een betonlook badkamer of durf je een antracietkleurige badkamer aan? Wij zijn benieuwd welke trends jij gaat volgen.

>>> Meer toffe interieur inspiratie <<<

Badkamergeluk: dit zijn de nieuwste badkamertrends van 2021

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: