Kids, Lifestyle, Musthaves

Back to School

Nog even genieten en dan is het weer zover, de kinderen mogen weer bijna naar school. De tijd is voorbij gevlogen, wat hebben we genoten maar toch is het ook altijd weer fijn dat de scholen weer gaan beginnen. Het heeft helaas ook een keerzijde genaamd ‘wekker’! Het is even wennen na al die weken van “niks moet, niksen mag.” Eén schrale troost, we hebben er altijd maar een dagje voor nodig om weer volledig in het ritme te komen.

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk een nieuwe schoolbeker en lunchbox. Het liefst met een super gave en vrolijke afbeelding waarmee je helemaal blits voor de dag komt. Zo wordt lunchen op school nog leuker! Wij werden verrast door de postbode met deze twee super leuke lunchsetjes van Rosti Mepal die gelijk in de smaak vielen. De Frozen en de Paarden variant. De lunchbox sluit goed af en er passen maximaal 4 boterhammen in. De lunchboxen kunnen goed tegen een stootje, passen perfect in een schooltas, zijn heel gemakkelijk te reinigen (mogen ook in de vaatwasmachine) en niet onbelangrijk makkelijk te openen door de kinderen zelf. Ook ideaal voor juffen en meesters ;-).

rostimepal-lunchsets-puurvangeluk

De schoolbeker van Rosti Mepal kan gevuld worden met 275ml drinken. De beker sluit lekdicht af en bevat een overdrukventiel, mocht er toch onverhoopt overdruk ontstaan dan kan het drinken via het ventiel ontsnappen. De beker is eveneens gemakkelijk te reinigen, mag in de vaatwasmachine en kan ook weer goed tegen een stootje. De pop-up drinkfles is gemakkelijk te openen door de kinderen. Druk het knopje in om de tuit te openen en is gemakkelijk weer te sluiten door de tuit naar beneden te drukken. Aan de fles zit een handige clip om aan je tas of broek te bevestigen. Ideaal om mee te nemen. De deksel is eenvoudig uit elkaar te halen om de losse onderdelen goed te kunnen reinigen.

De meiden zijn klaar voor een nieuw blits schooljaar! In de shop van Rosti Mepal vind je bekers en broodtrommels met verschillende hippe en leuke printjes. Voor ieder is er wat wils, welke kies jij? Ga een mooi schooljaar tegemoet!

Dank Rosti Mepal!!

Leuke actie, geldig t/m 23 augustus 2016!!! Plaats een bestelling in de webshop met een schoolbeker of pop-up drinkfles + een lunchbox + een fruitbox naar keuze, vul de actiecode FRUIT16 in en ontvang het fruitboxje GRATIS. De Campus lunchsetjes zijn uitgesloten voor deze actie, maar zijn nu wel tijdelijk in prijs verlaagd!

rostimepal-lunchsetjes-puurvangeluk

Geef een reactie