Kids, Lifestyle

Verzorgen van babyhaartjes

De meeste baby’s die worden geboren hebben een zacht laagje donshaartjes of soms zelfs een flinke bos haar. Heeft je baby geen of weinig haar maak je maar geen zorgen, het komt vanzelf. Elk kindje ontwikkeld zich op zijn eigen manier. De haartjes van je baby verzorg je op een milde wijze met de Aloë Vera babyshampoo. Een pure en zachte shampoo met een heerlijk milde geur. Je baby verdient natuurlijk de allerbeste producten die er zijn.

Ook al heeft je baby weinig haar, het is belangrijk om het haar af en toe lekker te wassen. Niet alleen de haartjes maak je lekker schoon, ook de hoofdhuid wordt daarmee lekker fris en schoon. Maak er een gezellig moment van zodat de baby al snel went aan shampoo en water op zijn of haar hoofdje. Dat zorgt ervoor dat je kleintje ook later weinig last heeft van douchen en haren wassen.

De eerste haartjes vallen vaak na een aantal maanden uit. Dit is normaal, schrik niet, ze komen terug, meer en dikker zelfs. De structuur van de babyhaartjes verandert en wordt dikker en steviger. De haartjes van een baby wil je natuurlijk zo zacht en voorzichtig mogelijk verzorgen. Het is zeker niet nodig elke dag de haren van een baby te wassen. Doe het liever om de paar dagen en was de haartjes met een milde en zachte babyshampoo. De Aloë Vera babyshampoo is mild, zacht en uiterst zuinig in gebruik. Enkel een pompje is voldoende om het haar en de hoofdhuid van je baby op een zachte en milde wijze te reinigen. Schuim de Aloë Vera babyshampoo op in je handpalmen zodat je zo weinig mogelijk druk hoeft uit te oefenen op de hoofdhuid van de baby. De milde en heerlijke geur zorgt voor een echt Puur van Geluk momentje samen met je baby.

Bekijk hier de Aloë Vera babyshampoo

Bekijk hier het complete assortiment Aloë Vera babyverzorging

lr-world-aloe-vera-babyshampoo

Geef een reactie