Beauty, Kids, Lifestyle

Babyzachte verzorging

Aloë Vera baby producten, natuurlijke frisse verzorging voor baby’s, kinderen en volwassenen. Aanbevolen door kinderartsen en verloskundigen in Duitsland. Een babyhuid is kwetsbaar, heeft vlak na de geboorte nog geen volledige structuur en kan zich niet goed verdedigen tegen invloeden van buitenaf zoals zonneschijn, regen en wind. Doordat de opperhuid nog in ontwikkeling is, is de huid van een baby kwetsbaarder voor infecties en schimmels dan een huid van een volwassene omdat de beschermende zuurmantel nog niet helemaal aanwezig is. Daarom vraagt de babyhuid om speciale verzorging.

Het gebruik van de LR Aloë Vera baby producten is aan te bevelen omdat ze een hoog percentage Aloë vera bladgel bevatten.

Aloë vera is:
♦ anti mycotisch (werkt tegen schimmels)
♦ anti viraal (werkt tegen virussen)
♦ anti parasitair (tegen parasieten)

Een belangrijke eigenschap van de Aloë Vera is hydratatie! En dat is wat een babyhuid nodig heeft, aangezien de babyhuid nog dun is en gemakkelijk kan uitdrogen. Aloë Vera Baby is een speciaal gamma, ontwikkeld voor de zachte verzorging en voor de intensieve bescherming van de gevoelige babyhuid. De nieuwe, milde formule met een hoog gehalte aan Aloë Vera en bio-calendula-extracten beschermt en herstelt niet alleen de babyhuid maar ook de huid van de volwassenen! Niet alleen baby‘s hebben een gevoelige huid! Ook de veeleisende huid van kinderen en volwassenen van iedere leeftijd is vooral tijdens de winter dankbaar voor zachte en milde verzorging.

Milde reiniging van top tot teen

De reinigingsproducten bevatten 30% Aloë Vera bladgel en zijn te herkennen aan de blauwe dop en/of het pompje:

Aloë Vera Baby Wascrème: bevat 30% Aloë Vera voor een zachte en milde reiniging. Verzorgt de zachte babyhuid.
Aloë Vera Baby Schuimbad: 30% Aloë Vera voor zacht baden. Bevat milde schuimbestanddelen, droogt de babyhuid niet uit.
Aloë Vera Baby Shampoo: 30% Aloë Vera milde en zachte reiniging. De haren zijn gemakkelijker door te kammen.

babyshampoo, bubbelbad, wascreme, babyverzorging, puurvangeluk

Zachte verzorging voor gevoelige huid

De verzorgingsproducten bevatten 40% Aloë Vera bladgel en zijn te herkennen aan de roze dop en/of het pompje:

Aloë Vera Baby Beschermende crème: 40% Aloë Vera verzorgt en beschermt de gevoelige huid van de billetjes werkt kalmerend bij geïrriteerde en gevoelige huid. Voor het reinigen van de tere babybilletjes is de Aloe Vera Emergency spray aan te raden. Deze bevat naast 83% Aloë Vera, ook nog 11 kruiden. Het kalmeert en regenereert de huid. Door de antivirale werking van de Aloë Vera kunnen schimmels bij luieruitslag voorkomen worden.
Aloë Vera Baby Verzorgende lotion: 40% Aloë Vera voor een babyzachte huid geeft vochtigheid aan de droge huid.
Aloë Vera Baby Gezichtscrème: 40% Aloë Vera geschikt als dagelijkse gelaatsverzorging geeft vochtigheid aan een droge huid.
Aloë Vera Mum Massage Balm: 40% Aloë Vera geeft aan de droge huid intensieve hydratering ondersteuning van de elasticiteit en de zachtheid van de huid ook ideaal voor de massage van de zachte babyhuid. Deze is ook heerlijk voor de dagelijkse verzorging voor een volwassenhuid.

Kijk hier voor het complete overzicht van de Aloë Vera babyverzorging

babyverzorging, producten, puurvangeluk

3 gedachten over “Babyzachte verzorging”

Geef een reactie