Geplaatst in baby

Hippe babykamer inspiratie

Je bent helemaal in de wolken, er is een baby op komst. Super leuk! Er komt een heleboel bij kijken wanneer je een baby verwacht. Je moet allerlei spullen aanschaffen om de uitzet compleet te maken. Leuk werk!! De babykamer is ook een belangrijk onderdeel en bijzonder gaaf om aan te schaffen en in te richten. Wordt het een jongetje of een meisje? Hoe richt je de kamer in als je het nog niet weet? Met deze hippe babykamer inspiratie komt het helemaal goed. Geniet en laat je inspireren!

neutraal-babykamer-inspiratie-puurvangeluk

Babykamer inspiratie meisjes

Wordt het een meisje? Dan kun je lekker losgaan in de meisjeskamer en allerlei tierelantijntjes en roze accessoires shoppen. Uiteraard kun je roze ook helemaal achterwege laten en kiezen voor andere mooie kleurtjes zoals mintgroen, wit gecombineerd met houten accessoires en natuurtinten. Kies wat het beste bij jou past.

Babykamer inspiratie jongens

De jongenskamer mag een hippe en stoere uitstraling hebben. De kleuren die we momenteel veel zien is grijs, groen gecombineerd met wit en zwart. Saai? Nee helemaal niet! Combineer met hippe accessoires en durf te combineren met oranje en fris groen.  Dat geeft net dat beetje extra.

unnamed-109

Neutrale babykamer

Met een witte meubels kun je alle kanten op. Zeker wanneer je nog niet weet of het een jongen of meisje wordt. Wit is de basis, elke mogelijke kleur en thema kun je hiermee combineren. Ga voor een meubelset met verrassende details om de babykamer nét even extra charme te geven. 

hema-puurvangeluk-babykamer-inspiratie_edited-1

Zwart-wit lijkt heel saai, maar kun je helemaal opleuken met frisse groene planten en accessoires. Wanneer je de basis neutraal houdt, kun je ten alle tijden de kamer veranderen door enkel de accessoires aan te passen. Je kunt een zwart-witte babykamer perfect voor een jongen maar ook voor een meisje toepassen. Voeg roze of blauwe items toe en je hebt een hele hippe en trendy kamer. Durf jij het aan!?

Kijk hier voor meer hippe kids inspiratie >>>

zwart-wit-babykamer-puurvangeluk
unnamed-108

babykamer-inspiratie-zwart-wit-puurvangeluk

Geef een reactie