avontuurlijke - gezinsvakantie - europa - puurvangeluk
Kids, Lifestyle, travel

Avontuurlijke gezinsvakanties in Europa

Avontuurlijke gezinnen gezocht! Zijn jullie gek op raften over de ruige rivieren, slapen in de natuur en klimmen en klauteren over hoge bergen? Dan zijn deze avontuurlijke gezinsvakanties zeker bestemd voor jullie. Voor echte levensgenieters en avonturiers die niet bang zijn om op groot avontuur te gaan! Met je gezin op avontuur, grenzen opzoeken en zelfs verleggen, samen! Check de leukste avontuurlijke gezinsvakantie in Europa met deze inspirerende hotspots. Dat wordt maximaal genieten!

Avontuurlijke gezinsvakanties in Europa

Er zijn diverse avontuurlijke gezinsvakanties te boeken in Nederland en de rest van Europa. Of je nu een vakantie in de buurt zoekt of liever een tripje verder weg maakt, voor iedere vakantieliefhebber en levensgenieter is er een passende en avontuurlijke bestemming. Ben jij een echte natuurfreak en houd je meer van avontuurlijke ruige rivieren en bergen of geniet je af en toe juist van stilte en rust in een groene omgeving? Deze gezinsvakanties hebben het allemaal!

gezinsreizen - avontuurlijk - puurvangeluk

Wat ga je doen tijdens avontuurlijke gezinsvakanties?

Stilzitten is geen optie, nou oké … af en toe dan. Jullie bivakkeren voornamelijk de hele dag in de buitenlucht, zien de mooiste hoogtepunten, maar beleven ook dieptepunten, hele diepe. Diepe dalen en zeeën zijn fascinerend om te zien. Deze avontuurlijke gezinsvakanties staan in het teken van samenwerken, want het is tijd voor actie! Tijdens deze avontuurlijke gezinsvakanties ga je samen met je gezin survivallen, fietsen door de bergen, abseilen van steile rotsen, en kanoën over ruige rivieren. Avontuurlijk genoeg?

rafting - gezinsvakantie - puurvangeluk

Fietsvakantie met je gezin

Frisse wind door je haar, de zon op je gezicht en een verrassend uitzicht, keer op keer. Ga lekker op de fietsvakantie met je gezin. Dat is weer eens wat anders! Je komt op plekken waar je met de auto nooit zult komen. De ‘ohhh’s en ahhh’s’ zullen veelvuldig uitgesproken worden. De dynamiek is fantastisch, jullie bepalen samen de route en ontdekken de meest fantastische plekjes op aarde! Wat een geluk!

De toffe reizen in Duitsland en Oostenrijk mag je ook niet vergeten! Groene bergen, heerlijke kabbelende meertjes en uitzichten waar je u tegen zegt. Je kunt ook de sneeuw opzoeken natuurlijk! Het zijn prachtige omgevingen, zowel in het wit als in het groen. Hier maak je samen herinneringen die altijd gekoesterd zullen blijven. Need I say more?

frankrijk-alpen-mountainbike - gezinsvakantie - puurvangeluk
rotsklimmen-boven-zee-gezinsreizen-puurvangeluk

Meer avontuurlijke gezinsvakanties door heel Europa

Ben je gek op de natuur, edelherten spotten en goud zoeken? Op safari door de Schotse Highlands is geschikt voor doeners, lefhebbers en gezinnen die houden van actie! Schotland, het land van spannende kajaktochten, van vissen in snelstromende rivieren en van mountainbiken over smalle zandpaadjes.

Oftewel, een land voor actieve gezinnen. Iets heel anders maar avontuurlijk genoeg is deze verrassende gezinsvakantie in Italië. Bezoek mooie wijnstreken, ontmoet locals in plaatsjes waar je geen weet van hebt en vlieg over de prachtige bergen als een vrije vogel met paragliding als je durft!

Tot slot

Zoals je leest zijn er ontzettend veel actieve en avontuurlijke gezinsvakanties te boeken in Nederland en de rest van Europa. Er is voor elk gezin een te gekke bestemming te boeken. Voor echte avonturiers, levensgenieters en reislustige gezinnen, dus pak je paspoort, zonnebril of skibril en zet je koffer maar vast klaar! Geniet bewust, geniet samen, ontdek je plekje! Dat is wat ze noemen REISGELUK!

>>> Meer Travel inspiratie >>> 

Geef een reactie