VolvoXC40 - auto-vanhetjaar-2018-puurvangeluk
inspiratie, Lifestyle

Auto van het Jaar 2018, Volvo XC40

Autoliefhebbers opgelet! Er is een supergaaf en nieuw succes voor Volvo. De nieuwe Volvo XC40 is uitgeroepen tot auto van het jaar 2018! Een auto waar je direct verliefd op wordt! Deze XC40 is de eerste echte compacte cross-over van Volvo. De auto heeft een speels karakter, veel opbergmogelijkheden, uitgebreide veiligheidssystemen en is helemaal naar eigen wens in te richten. De Volvo XC40 is niet voor niets auto van het jaar 2018!

Aan ruimte geen gebrek, de perfecte gezinsauto

De Volvo XC40 is ruim in zijn klasse en beschikt over veel opbergmogelijkheden. Er is gedacht aan gezinnen die ruimte optimaal willen benutten. Deze veilige, ruime en verrassend comfortabele gezinsauto verlegt grenzen van de bekende gebruiksvriendelijkheid van Volvo. De perfecte gezinsauto!

NewVolvoXC40 - autovanhetjaar-2018-puurvangeluk

Ontwikkeld op nieuw platform

De Volvo XC40 is gebouwd op het nieuw ontwikkelde ‘CMA’ platform, Compact Modular Architecture.

‘CMA is een belangrijk onderdeel in de groeistrategie van Volvo Cars’, zegt Björn Annwall, Senior Vice President, Sales Marketing en Customer Service bij Volvo Car Group. ‘Behalve alle voordelen en kenmerken van de grotere premiummodellen, zoals toonaangevende veiligheids-, aandrijf- en infotainmenttechnologie, biedt het CMA-platform ook de karakteristieke rijbeleving en klantervaring waarmee Volvo zich onderscheidt in het groeiende premiumsegment.’ (bron: Nieuwenhuijse.nl) 

De Volvo XC40 is een onderscheidende auto die verrassend ruim aanvoelt en buitengewoon innovatief en veilig is. Een auto gericht op de toekomst.

Voordelen Volvo XC40, auto van het jaar 2018

De Volvo XC40 is uitgeroepen tot auto van het jaar 2018, maar wat maakt deze auto zo uniek in zijn soort? De Volvo XC40 kent vele voordelen:

  • Hij is in tientallen kleurencombinaties te personaliseren voor zowel het interieur als het exterieur.
  • De Volvo XC40 heeft een krachtige uitstraling én prachtige interieurdetails.
  • De Volvo XC40 biedt ontzettend veel ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit.
  • Luidsprekers zijn onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten, dat betekent nog meer opbergmogelijkheden.
  • De auto van het jaar is in het bezit van het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety. Dat is een soort co-piloot die andere voertuigen, voetgangers, fietsers en zelfs dieren herkent. Wanneer jij niet remt, grijpt de auto in.
  • Beschikt over veel beenruimte.
  • Je kunt de auto compleet naar wens laten inrichten, er zijn vele opties beschikbaar.

Wil jij de voordelen zelf ervaren? Maak een afspraak voor een proefrit in de auto van het jaar 2018, De Volvo XC40.

Kijk hier voor meer lifestyle inspiratie >>>

autovanhetjaar-2018-VolvoXC40-auto-puurvangeluk

interieur-VolvoXC40-autovanhetjaar2018-puurvangeluk

interieur-volvoXC40-autovanhetjaar-2018-puurvangeluk

Geef een reactie