inspiratie, school, shop, shoptips, tips

6x De leukste cadeautjes voor juffen- en meesterdag

Het einde van het schooljaar is weer in zicht, wat is dát snel gegaan zeg… ongelooflijk! Bij het einde van het schooljaar hoort natuurlijk ook die ene dag waarop juffen en meesters in het zonnetje worden gezet. Dat noemen we juffen- en meesterdag, een feestdag voor alle juffen en meesters die hard gewerkt hebben het afgelopen schooljaar. Zij verdienen ook een leuk presentje! Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeautje voor de juf of meester? Wij hebben 6x de leukste cadeautjes voor juffen- en meesterdag voor je verzameld.

1. Tas van de juf

Tas van de juf is een superleuk en origineel pakketje met diverse items in een gave tas. In de tas zit bijvoorbeeld een sleutelhanger met daarop ‘leukste juf’, een pen met ‘deze juf is een topper’ en nog véél meer leuke dingen. De tas is ook voorzien van een lieve tekst voor de juf, wordt ingepakt in een cadeaudoos en op de verpakking zit een sticker met de tekst ‘een cadeautje voor de juf’. Het doosje wordt niet dichtgeplakt, dan kun je er zelf nog een leuk kaartje in doen met een lieve boodschap. Alsjeblieft juffrouw! 

2. Chocoladereep – Liefste Juf

Chocolade is altijd een goed idee, toch? Deze héérlijke chocoladereep wordt gemaakt van echte Belgische chocolade van Tony Chocolonely en weegt 150 gram. Een beter cadeau kun je je niet wensen! Op de verpakking staat ‘Voor de liefste juf’. Je kunt op de website ook nog een naam invullen die er dan onder wordt gezet. Dat maakt de chocoladereep extra persoonlijk, speciaal én lekker. Smullen maar… Jij niet hè, de juf!

3. Ansichtkaart en gelukspoppetje

Zo blij met een meester als jij! Wens de meester heel veel geluk toe in de toekomst met een ansichtkaart en een lief gelukspoppetje. Je kunt achterop de kaart nog een persoonlijke tekst schrijven voor de meester. Op de voorkant van de kaart zit het gelukspoppetje geplakt die veel geluk brengt voor de toekomst. Als dat geen mooi nieuw schooljaar brengt dan weten wij het ook niet meer. Uiteraard ook leuk voor de juf.

4. Giftset relaxmomentje

De juf heeft het hele jaar voor de kinderen in haar klas gezorgd, nu is het tijd voor haarzelf. Geef de juf een relaxmomentje cadeau, zodat ze eens heerlijk haar welverdiende rust kan pakken. Lekker badderen met de bruisbal of een voetenbadje nemen als ze geen bad heeft, heerlijk scrubben of douchen met de geurende douchegel. Stay Fab juf!

5. Opener/magneet – De stoerste meester

Speciaal voor een stoere meester! Een origineel cadeau vinden kan best lastig zijn, maar gelukkig zijn mannen al snel blij met iets dat met bier te maken heeft. Een opener en een magneet in één, hét perfecte cadeau! Je kunt de opener als magneet aan de koelkast hangen en gelijk gebruiken bij het openen van een ijskoud biertje deze zomer. De stoerste meester dat ben jij, proost!

6. Invulboek – De klas van juf of meester

Verras de juf of meester met een invulboek, een mooi aandenken aan zijn of haar klas. Met dit toffe invulboek hebben alle kinderen in de klas de mogelijkheid om twee pagina’s in te vullen. Op iedere dubbele pagina kun je invullen wat je leuk vindt aan de juf of meester, wat het allerleukste was dit jaar en welke momenten je samen hebt beleefd. Achterin het boek is er nog plek om foto’s te plakken van bijzondere momenten die niet vergeten mogen worden. Invullen maar!

>>> Benieuwd naar 4 Back to School musthaves voor het nieuwe schooljaar?

Geef een reactie