Geplaatst in Health, Healthy tips

6 Theesoorten die een positieve werking hebben

Thee, wie is er niet gek op? Gezellig samen met je buurvrouw een kopje thee drinken, met je moeder, zus of vriend/vriendin. En natuurlijk gezellig uit school samen met je kids aan een kopje thee. Het is eigenlijk altijd een goed idee en een mooi moment. Want onder het genot van een lekker kopje thee, komen er mooie verhalen los. En dat niet alleen! Met deze 6 theesoorten die een positieve werking hebben, geniet je nog meer van je dag.

Vrolijke thee met een sociaal verhaal

Als dit niet fijn klinkt! Het Theezaakje verkoopt vrolijke thee die ook nog eens heel lekker en smaakvol is. Behalve het verkopen van thee is het een sociaal ontwikkelbedrijf waar mensen die zijn vastgelopen in het reguliere werk weer aan de slag kunnen. Met de aanschaf van de heerlijke en vrolijke thee schenk je werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Dit geeft een extra waardevolle smaak. En die zakjes … om van te houden!

Theesoort 1: Hoppathee

Te leuk en te lekker. Alleen de verpakking al maakt me blij. Hoppathee is een kruiden- mengsel om je van de bank te krijgen en voorziet je van een flinke dosis positieve energie! Zeker in deze bijzondere tijd een aangename toevoeging, voor iedereen! De thee werkt activerend en ondersteunt spieren bij het herstel tijdens en na het sporten. Dus hupsakee, van die bank af, schoenen aan en wandelen maar! Zet je spieren lekker aan het werk, met als beloning een heerlijk kopje kruidenthee met de kruiden Yerba Mate en ijzerhard.

Theesoort 2: Namasthee

Deze heerlijk geurende thee is gemaakt van een fijne melange van kaneel, gember, kruid- nagel, kardemom en zwarte thee. Ik krijg hier gelijk een warm gevoel bij. Heerlijk om te drinken met een klein beetje honing en melk. Deze thee geeft je gelijk een positief gevoel, al bij het openen van het zakje. Echt een verwennerij op ieder moment van de dag.

Theesoort 3: Bedsthee

Ben je een lastige slaper of word je niet uitgerust wakker? Neem eens een kopje Beds- thee. Deze thee bevat een kruidenmelange van valeriaan, kamille, citroenmelisse en la- vendel. Een fijne rustgevende mix aan ingrediënten die een positieve werking hebben op je slaapritme. Zzzz … trusten …

Theesoort 4: Mountain High

Ben je gek op groene thee? Dan is de groene thee van Zen met Thee een echte aanrader! Deze mild en fruitige thee is zoet en bloemig van smaak en is heerlijk op elk moment van de dag. Doe je ogen dicht, neem een slok en deze verfrissende thee neemt je mee naar de hoge en mistige bergen van China. Ga je mee op theereis?

Theesoort 5: Ancient Tree

Mag het ietsje meer zijn? Dan is de Ancient Tree thee van Zen met Thee een gelukje in je theekop. Deze geurige thee is mild-kruidig, vol en krachtig van smaak. Het is een zwarte thee die is gemaakt van oude Chinese theebomen die groeien op de ‘Bu Lang’ berg. Deze thee drink je als je wel een beetje pit kunt gebruiken.page1image48948032

Theesoort 6: Afterpartea

We sluiten af met de Afterpartea. Dit is een thee gemaakt van een ontnuchterende krui- denmix. Helaas de laatste tijd niet veel nodig gehad voor het ontnuchteren, maar we ho- pen hem weer snel te mogen gebruiken. Althans… Deze heerlijke thee met gember, munt en citroenmelisse heeft een positieve werking wanneer je een zwaar feestje hebt gehad. De verzachtende werking van gember en munt zorgen ervoor dat hoofdpijn en misselijk- heid als sneeuw voor de zon verdwijnen en citroenmelisse heeft een kalmerende werking en ondersteunt het geheugen. Zeker wanneer je iets te diep in het glaasje hebt gekeken, kan dit best handig zijn. 😉 Maar je kunt deze thee natuurlijk ook drinken, gewoon omdat het een hele lekkere thee is met een positieve werking.

Hebben deze theesoorten jou ook al een positieve vibe gegeven? Ik vind losse thee altijd een extra positieve beleving en verwennerij geven. Je bent meer bewust van de aanwezi- ge ingrediënten en je proeft de puurheid direct. Bekijk het volledige assortiment thee met een positief verhaal van Het Theezaakje. Laat je inspireren door het uitgebreide assorti- ment, proef, drink en geniet van een aangename beleving met een mooi verhaal!

Wil je meer toffe foodies inspiratie? <<<

Wil je meer health inspiratie? <<<

Geef een reactie