Geplaatst in inspiratie, Lifestyle

6 Keer wat je wilt weten over Bitcoins en wat je ermee kunt doen

Bitcoins, wat is het en wat kun je ermee? Een onderwerp dat bij iedereen veel vragen oproept. In deze moderne wereld is het helemaal upcoming. 6 Keer wat je wilt weten over Bitcoins en wat je ermee kunt doen. Heb jij al ervaring met Bitcoins kopen en het betalen ermee?

alles-over-bitcoins-puurvangeluk

1. Wat zijn Bitcoins?

De Bitcoin is eigenlijk niets anders dan digitaal contant geld waarmee je kunt betalen. Het wordt steeds populairder ondanks dat het ook negatief in de media is geweest. Vandaag de dag zijn Bitcoins nog steeds populair en het lijkt steeds meer te groeien.

6-keer-wat-je-wilt-weten-bitcoins-puurvangeluk

2. Wat kun je met Bitcoins?

Je kunt betalen met Bitcoins. Er zijn zelfs internetwinkels in Nederland waar je met Bitcoins kunt betalen. Wist je dat je zelfs je maaltijd via Thuisbezorgd.nl kunt betalen met Bitcoins? Bizar hè, ik blijf het een raar idee vinden! Ben jij ook benieuwd naar meer informatie over de Bitcoin? Beste Bank is sinds 2013 dé kennisbank over de ontwikkeling van Bitcoin. Hier kun je heel veel informatie vinden over Bitcoins. Laat je goed adviseren.

3. Hoe koop je Bitcoins?

Bitcoins kopen doe je met echt geld. Je kunt het een beetje vergelijken met het kopen van muntjes bij een evenement. Je koopt muntjes in ruil voor geld. Deze muntjes kun je gebruiken om mee te betalen. Bitcoins koop je via internet en worden uitgewisseld door deelnemende partijen zonder officieel overheidstoezicht of bancair toezicht. Je moet alle handelingen via de computer doen en daar zijn speciale systemen voor nodig.

4. Waar bewaar je Bitcoins?

Je bewaart Bitcoins is je digitale portemonnee. Je kunt zo’n digitale Bitcoin portemonnee zien als een soort online bankrekening, maar dan beweer je het zelf en niet de bank. Dit betekent ook dat banken niet met je geld kunnen gaan beleggen of investeren in andere projecten.

bitcoins-kopen-puurvangeluk

5. Bitcoins, hype of trend?

Is het een nieuwe trend op het gebied van geld en investeren of is het een tijdelijke hype? Wat denk jij? Hoe de ontwikkeling van deze munt verder zal verlopen weet nog niemand. Maar met de toenemende digitalisering en de toenemende ontwikkelingen en trends zou de Bitcoin weleens serieus geld kunnen gaan worden.

6. Kan het ook risico’s met zich meebrengen?

De waarde van Bitcoins kunnen behoorlijk fluctueren. Zolang Bitcoin bezitters hun vertrouwen hebben en houden in het virtuele geld, zal de koers kunnen oplopen, maar zodra Bitcoin bezitters het vertrouwen verliezen, zal de koers ook snel en flink kunnen dalen. Dus ja, het kan risico’s met zich meebrengen. Behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer inspiratie <<<

hand-2308932_960_720
alles-over-bitcoins-kopen-puurvangeluk

Geef een reactie