5x Natuurlijke huidverzorging tips

Benieuwd waarom natuurlijke huidverzorging het beste is voor je huid? Wij geven je graag 5X natuurlijke huidverzorging tips om jouw huid op een gezonde manier te laten stralen! We willen allemaal het beste voor onze huid, maar wat is nu eigenlijk het beste? Producten met goede, biologische en natuurlijke ingrediënten. Het liefst zo puur mogelijk! Producten zonder parfum, alcohol, synthetische stoffen en natuurlijk dierproefvrij! Flow Cosmetics is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast is het erg belangrijk dat je exact weet wat jouw huidtype is. Gebruik je producten voor een gecombineerde huid terwijl jouw huid vochtarm is? Dan kan je huid uitdrogen en kunnen verschillende huidproblemen zich voordoen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Laat jouw huid bekijken door een huidtherapeut, zij kunnen vaststellen welk huidtype jij hebt en daar kun jij jouw producten op aanpassen. Zo weet je zeker dat je de juiste producten gebruikt! 

1. Een goede gezichtsreiniger is essentieel

Je gezicht reinigen is één van de belangrijkste stappen in jouw skincare routine. Een goede en natuurlijke gezichtsreiniger verwijderd vuil én make-up op milde wijze. Helaas zijn er ook veel gezichtsreinigers op de markt die de huidbarrière beschadigen. Als je kiest voor de verkeerde gezichtsreiniger kan dat je huid uitdrogen. Bovendien worden andere producten zoals een serum of nachtcrème beter opgenomen door de huid wanneer je de juiste reinigingsproducten gebruikt. 

2. Met een serum geef je jouw huid een boost

Een serum is een luchtige vloeistof die je aanbrengt op een gereinigde huid onder je dag- of nachtcrème. De meeste natuurlijke serums richten zich op specifieke huidproblemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan grove poriën, pigmentvlekken of huidveroudering. Serums hebben als doel om de diepe hydratatie van de huid te verbeteren! De natuurlijke serums van Flow Cosmetics zitten boordevol werkzame en natuurlijke voedingsstoffen. Ze worden gemaakt met de schoonste ingrediënten en zijn verrijkt met wilde arctische kruiden en bessen. 

3. Natuurlijke gezichtsoliën voor ieder huidtype

Natuurlijke gezichtsoliën worden snel door de huid opgenomen en bevatten geen ingrediënten die de huid verstoppen, in tegenstelling tot sommige andere gezichtsoliën. Het houdt de hele dag vocht vast in de huid en beschermt tegen zware omstandigheden, stress en UV-stralen. Breng de natuurlijke gezichtsolie direct na het reinigen aan op het gezicht wanneer de huid nog vochtig is, dan wordt de olie het beste opgenomen. Gebruik na de olie een voedend serum om de mooiste resultaten te behalen!

4. Minerale make-up dekt én ademt 

Het gebruik van make-up is voor de één belangrijker dan voor de ander. Het nadeel van make-up is dat het de huid afsluit en dat zorgt voor verstopte poriën en andere huidproblemen. Gelukkig bestaat er ook minerale make-up, make-up die de huid laat ademen en de poriën niet verstoppen. De minerale make-up van Flow Cosmetics is veganistisch, volledige natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen. Our favorite! De minerale foundations, blushes en bronzers van Flow Cosmetics zijn verkrijgbaar in diverse kleuren! 

5. Lichaamsverzorging veilig voor je huid en de natuur

De keuze is reuze als het gaat om lichaamsverzorging, voor zowel vrouwen als mannen. Je kiest vaak voor het product dat het lekkerste ruikt, toch? Maar als het gaat om ons lichaam kijken we minder snel op de ingrediëntenlijst dan wanneer we op zoek zijn naar een goede nachtcrème. Gek eigenlijk, want het is niet minder belangrijk. Goede lichaamsverzorging begint bij producten zonder synthetische parfums, parabenen of andere schadelijke conserveringsmiddelen. Geen kleurstoffen, geen PEG of GMOS, en minerale oliën. Zit dat er allemaal niet in? Dan zijn de producten veilig voor je huid én de natuur!

Met deze natuurlijke huidverzorging tips weet je zeker dat je de juiste producten gebruikt. Wat vond jij van deze tips? 

>>> Meer fijne en pure beautytips <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d