denemarken-weekendje-weg-natuurhuisje-puurvangeluk
inspiratie, Lifestyle, travel, uittips

Overnachten op een tof stekje? Check deze natuurhuisjes voor ultiem reisgeluk

Ben jij ook gek op verborgen schatten midden in de natuur en word jij ook blij van overnachten op een tof stekje? Even weg van de massa, de natuur opsnuiven, een andere omgeving verkennen en genieten van één van deze superleuke natuurhuisjes om de mooiste herinneringen te maken. Check deze toffe natuurhuisjes voor ultiem reisgeluk!

Natuurhuisje midden in de natuur

Even weg van de massa, genieten in het groen en een nieuwe omgeving ontdekken. Dat is toch genieten!? Samen met je partner, je gezin, vrienden en/of familie. Een natuurhuisje is de perfecte plek om leuke dingen te zien en te beleven. Ga lekker het bos in, snuif de geur van bladeren op, ga op zoek naar sporen van dieren en maak een mooie wandeling of fietstocht. Kun je na een actieve en gezellige dag lekker ontspannen in het fijne natuurhuisje. Openhaardje aan, op de bank met een goed boek en een lekker wijntje. Cheers!

>> Check hier onze belevenissen in Natuurhuisje Wanderlust Schoorl

natuurhuisje-wanderlust-schoorl-puurvangeluk

>> Check hier onze belevenissen in Natuurhuisje De Betuwe

vakantiehuis-de-betuwe-natuurhuisje-puurvangeluk

>> Check hier onze belevenissen in Natuurhuisje Bed & Boshuisje Holten

Bed-&-Boshuisje-natuurhuisje-hotspot-puurvangeluk

Verblijf in een natuurhuisje in Nederland

Nederland is groen, zit boordevol mooie plekken en verrast je elke keer weer. Verblijven in een natuurhuisje in Nederland betekent ontsnappen aan de hectiek van alledag, genieten van het groen, de zee, de dieren en de rust om je heen. Een mooie tegenhanger is toffe plekjes in de omgeving op te zoeken en te ontdekken. Nederland zit vol met verborgen schatten. Nederland is misschien klein, maar Nederland is oh zo groot als het gaat om mooie plekjes ontdekken.

natuurhuisje-natuur-huren-overnachten-weekendje-weg-puurvangeluk

pipowagen-natuurhuisje-huren-puurvangeluk

Liever naar het buitenland?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Natuurhuisje goes international! Of je nu wilt verblijven in een natuurhuisje in Duitsland, België, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal of Zweden? Europa zit boordevol toffe plekjes die je moet ontdekken. Je kunt kiezen uit diverse accommodaties, van vakantiehuisje tot pipowagen, van Bed & Breakfast tot cabin en nog veel meer. Kies je favo natuurhuisje in Europa en beleef de mooiste tijd!

>>> Boek hier de mooiste herinneringen <<<

natuurhuisje-italie-huren-puurvangeluk

natuurhuisje-huren-overnachten-weekendjeweg-puurvangeluk

denemarken-weekendje-weg-natuurhuisje-puurvangeluk

natuurhuisje-denemarken-huren-vakantie-weekendjeweg-puurvangeluk

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.