Ninni Vi meisjeskleding collectie 2019/2020

Heb jij het te gekke meisjeskleding label Ninni Vi al gespot? Dit hippe en trendy meisjeskleding merk is voor meiden die weten wat ze willen. Voor lieve schattige meisjes, maar ook voor stoere girls met lef. De kleding zit lekker comfortabel en ziet er tegelijkertijd supergaaf en trendy uit! Hier willen meiden in gezien worden. Deze Ninni Vi meisjeskleding 2019/2020 mag je niet missen!

Mixen & matchen met Ninni Vi meisjeskleding collectie

De meisjeskleding collectie van Ninni Vi is uitgebreid en heel divers. Van stoere tops met mooie grafische prints tot aan lieve shirts met sierlijke details in mooie kleuren. Voor elk meisje is er wat te vinden. Leuke jurkjes, gave rokjes, stoere broeken, fijne shirts en ga zo maar door! Je kunt de meisjeskleding collectie ook perfect met elkaar mixen & matchen. Zo heb je met een paar items elke dag weer een nieuwe look! Dat maakt de meisjeskleding collectie van Ninni Vi zo uniek.
ninni-vi-meisjeskleding-collectie-2019-2020-puurvangeluk

Ninni Vi accessoires om je outfit te stylen

Ninni Vi heeft de leukste accessoires om je outfit mee te stylen. Elk meisjes houdt van een te gekke jurk, rok of shirt en wanneer je de outfit kunt stylen met een mooie haarband of muts is dat natuurlijk supergaaf! Het zijn de kleine details die het hem doen. Ze zijn in diverse kleuren en motiefjes verkrijgbaar en passen bij iedere outfit.

Lekker warm de herfst en winter door

We kunnen ons zo langzamerhand weer gaan voorbereiden op de herfst en de winter. Eerst genieten we nog even van het najaar, maar ook nu merk je dat de ochtenden en de avonden weer wat frisser beginnen te worden. Een lekker warm vest mag dus niet ontbreken aan de garderobekast van je meisje. Het geeft warmte, ziet er super stylish uit en je kunt het in de vroege najaar perfect gebruiken als een jas. Dit kun je ook heel goed doen met een jurkje. Is het nog heerlijk weer, draag je er alleen kniekousen onder. Wordt het frisser, kies dan voor een legging of maillot. Zo kun je je favo items de hele herfst en winter dragen. Ben jij al klaar voor de winter?

Kijk hier voor  meer meisjeskleding inspiratie >>> 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.