Fashion, Kids, Musthaves

Shop the look, meisjeskleding van Hema

Meiden zijn gek op jurkje, rokjes, shirtjes en accessoires! Van pailletten tot strikjes en glitters… niks is de mini fashionlovers te gek. We hebben een aantal super hippe en trendy outfits geselecteerd voor de leukste prijzen. Hier wordt elke modebewuste meid blij van. Shop the look, shop till you drop!

Pretty in Red

Wie is er niet gek op de kleur rood? Of het nu gecombineerd is met een andere kleur of gewoon helemaal rood is, elk meisje-meisje vindt het té gek! Kies voor een aantal basis kledingstukken en mix en match er lekker op los. Draag bijvoorbeeld een rode broek met een toffe sweater met rode applicatie. Maak je outfit helemaal af met een schattig tasje. Durf te dragen!

 

hema-meisjeskleding-puurvangeluk

 

>> Shop deze look hier <<

Black & White Girls

De zwart-witte trend is ook nog altijd favoriet onder de meiden. Vooral de stoere dametjes worden hier super blij van. Een lekkere warme winterjas is een absolute must voor in de garderobe van je meisje. In de winter kan het namelijk behoorlijk koud worden. Deze winterjas met imitatiebont is lekker warm en ziet er tevens super stylish uit. Vergeet ook een paar regenlaarzen niet om te stampen in de plassen.

black-white-meisjeskleding-hema-puurvangeluk

>> Shop deze look hier <<

Denim en blauwe meisjeskleding

Een jeans is altijd een goed idee! De flared denim is een hot item voor aankomend seizoen. Het zit heerlijk comfy en ziet er bovendien superstoer en stylish uit. Blauw past bij jou! De gevoerde winterjas met goud en roze strepen is een musthave om de winterse kou te trotseren. De jas geeft voldoende warmte en ziet er ook nog eens heel tof uit. Het korte model zorgt ervoor dat je goed kunt bewegen en spelen. Niets zit je in de weg. Combineer het spijkerjurkje met een legging in het najaar en kies voor een warme maillot in de winter. Leuk laarsje eronder en voilà… je bent helemaal klaar voor de winter.

hema-meisjeskleding-trends-puurvangeluk

>> Shop hier de denim en blauwe meisjeskleding << 

 

Kijk hier voor meer Fashion inspiratie >>> 

 

 

 

30811563_06_001_0130841526_06_001_01-230863230_06_001_01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.