Natuurlijke, biologische en dierproefvrije verzorgingsproducten

Tegenwoordig vinden veel mensen natuurlijke, biologische en dierproefvrije producten steeds belangrijker binnen onze huidige leefstijl. Zo dragen we met z’n allen een steentje bij aan het milieu en dat geeft een goed gevoel. Niet zo gek dus dat we natuurlijke, biologische en dierproefvrije verzorgingsproducten ook steeds belangrijker vinden voor ons lichaam. Maak kennis met Pure Altitude van N-Cosmetics en ga voor puurheid, power en perfectie!

 

Puurheid, power en perfectie

Pure Altitude is onder andere zeer geschikt voor schoonheidssalons, wellness centra, spa´s, cosmetica bedrijven en parfumerieën. Maar uiteraard ook perfect geschikt voor eigen gebruik. Het staat voor puurheid, power en perfectie. Het verhaal van Pure Altitude begint in de rustgevende wereld van het kuuroord/hotel aan de Fermes de Marie in Megeve van Jocelyne Sibuet. Op deze locatie werd een alpentuin aangelegd door een botanicus met expertise op het gebied van bergplanten zoals Edelweiss. Jocelyne Sibuet ontdekte de voordelen van Edelweiss (en andere bergplanten) op het gebied van huidverzorging en daarmee werd al snel Pure Altitude geboren. Haar passies ‘mountain lifestyle en beauty’ kan ze perfect combineren.

Natascha van N-Cosmetics

N-Cosmetics is distributeur van natuurlijke cosmetica en is exclusief distributeur van het gerenommeerde cosmeticamerk Pure Altitude in Nederland. ,,Ik heb een grote liefde voor de Franse Alpen en ben verliefd op de prachtige natuur, de bergen en de sneeuw. Ik ben daar regelmatig te vinden. Niets is fijner dan na een lange wandeling, klimtour of skitocht te ontspannen in een schoonheidssalon of spa en genieten van een gezicht- en/of lichaamsbehandeling met Pure Altitude producten. Van deze totale ontspanning heb ik regelmatig in de Alpen mogen genieten en ik wilde dit ook in Nederland kunnen aanbieden. Vandaar dat ik Pure Altitude importeer vanuit de Franse Alpen.”

natuurlijk-biologisch-dierproefvrij-verzorging-puurvangeluk

Producten met respect naar de natuur

De producten van Pure Altitude die N-Cosmetics verkoopt zijn gemaakt met respect naar de natuur:

  • ze bevatten natuurlijke ingrediënten
  • bevatten geen dierlijke grondstoffen
  • zijn dermatologisch getest

Bijzonder mooie en exclusieve producten die goed betaalbaar zijn en geschikt voor alle leeftijden. Prachtig om mee te werken, om cadeau te geven, maar nog fijner om zelf te gebruiken natuurlijk. Je bent het waard!

Uitgebreide lijn verzorgingsproducten

N-Cosmetics heeft een uitgebreide lijn verzorgingsproducten van Pure Altitude, afgestemd op de behoefte van jouw huid. Ze hebben heerlijke producten voor gezicht en lichaam in het assortiment en daarnaast producten voor in huis zoals huisparfum, geurkaarsen en geurverspreider. Bovendien hebben ze ook een complete verzorgingslijn met mini’s voor op vakantie. Ideaal om mee te nemen, de kleine verpakkingen stop je gemakkelijk in je (hand)bagage en kun je altijd en overal meenemen. Wij zijn fan van de vakantie mini’s, ze ruiken heerlijk en houden je huid lekker zacht en soepel. Deze gaan dan ook zeker mee in onze koffer.

Kijk hier voor meer Beauty inspiratie >>>

mini's-vakantie-verzorginsproducten-puurvangeluk

natuurlijke-biologische-verzorgingsproducten-puurvangeluk

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.